Comentarii pe articolul De ce NOUA CRIZA este diferita de COLAPSUL din 2008: Iata 3 argumente


noua criza si vinovatii !

Flutur Petru la 10 August 2011, ora 13:07
haida'de, sa nu spuneti ca, pietele si bancile sunt "alba ca zapada" dupa ce, criza financiara, a inceput de fapt din ... "lacomia nemasurata a bancherilor pentru bani, cat mai multi bani", bani pentru care acestia sunt in stare sa "calce pe cadavre", sa-si vanda si "mamica si tatic" si rstul neamurilor, lasati-o balta atunci cand scoateti in fata vinovatii, puneti bancherii si lacomia lor in ... fata !, ceea ce se intampla acum este ecoul catastrofei produse de bancheri !
la 14 August 2011, ora 12:19
ceea ce ne pune serios pe ginduri este faptul ca nici in al 12-lea ceas nu se spune adevarul despre aceasta criza izbucnita asa, din senin, cind aveai impresia ca toate lucrurile incep sa mearga in Romania. Este un semn de intrebare cum ne-am rostogolit asa de repede si de ce? Se pare ca tot bancherii au de castigat de pe urama acestor suucesiuni de crize sau recesiuni intr-un val sau mai multe, ce mai conteaza, suntem nepregatiti din toate punctele de vedere, si economic si psihic.
la 15 August 2011, ora 17:48
Am mai comentat acest subiect chiar pe wall street . Ante - comentatorii mei spun caelasi lucru pe care si eu al sustin . Da bancherii au dat startul acestei crize . Dobanzile mari practicate in special in romania de unde au plecat sume uriase cu titlu de dividende ale bancherilor . Chiar referitor la BNR am comentat pe acest subiect . Atunci cand esti bine pregatit economic ca funtionar de banca Nationala ai toate parghiile sas reglezi sa echilibrezi piata in asa fell incat sa nu sufere populatia

  Inapoi la articolul De ce NOUA CRIZA este diferita de COLAPSUL din 2008: Iata 3 argumente

Setari Cookie-uri