Comentarii pe articolul Cum sa eviti un litigiu cu asiguratorul


Carpatica Asigurari--- NU PLATESTE RESPINGE DOSARE PE BANDA RULANTA

la 11 August 2011, ora 18:03
Am avut nefericita sansa sa imi fie lovita masina in parcare, persoana implicata sa nu fuga ci sa anunte politia si sa fiu chemata. Am mers sa facem constatare amiabila la firma la care dansa avea asigurare CARPATICA ASIGURARI, totul foarte bine. Agentul constatator imi spune ca aprobarea dosarului dureaza trei patru zile sa treaca de departamentul de frauda. Minune dupa doua saptamani m-am adresat eu catre ei si am aflat raspunsul in privinta dosarului. "Dosarul este resprins" din schita, planse nu reiese ca accidentul a avut loc asa.
Cer sa fie reevaluat dosarul care culmea o face aceleasi persone. Singura mea salvare TRIBUNALUL.
Carpatica Asigurari nu vrea sa plateasca sau nu are bani sa o faca si din acest motiv respinge dosarele pe banda rulanta.
Giurgiu Camelia la 11 August 2011, ora 20:08
Personal va recomand sa faceti o sesizare catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor - CSA (veti gasi site-ul la o cautare pe google).
la 12 August 2011, ora 10:32
Si masina mea a fost lovita in parcare. Si totul a fost bine, masina a fost reparata, insa talonul meu a ramas la service-ul unde am reparat masina timp de 3 luni pt. ca EUROINS nu le vira banii pentru reparatie.

  Inapoi la articolul Cum sa eviti un litigiu cu asiguratorul

Setari Cookie-uri