Comentarii pe articolul Bucurestiul va avea inca un aeroport. Cum comentati?


Blue air?

Adela Dehenes la 11 August 2011, ora 19:42
credeam ca sunt in faliment, anul trecut au desfiintat ruta blue air din Cluj, de atunci nu mai stiu nimic despre ei
Imperator la 11 August 2011, ora 21:31
Nu sunt in faliment, sunt bine mersi. Au renuntat la Cluj pentru ca acolo sunt niste taxe aeroportuare aberante. Dupa cum vezi, si Wizz-ul incet, incet isi iau talpasita spre Tg. Mures, inchid baza din Cluj in cateva luni
Aliona Aliona la 13 August 2011, ora 21:54
Nu. nu sunt in faliment ca au avut grija sa creasca taxele pentru bagaje, pentru locuri etc astfel obtinand profit - jetmanie curata, cica ei sunt low-cost company................dar cand ajungi la pretul final realizezi ca nu e deloc low........... Sfat de luat in seama pentru cei ce se gandesc sa achizitioneze bilete Blue Air: mergeti fratilor la alte companii ca tot banii aia ii dati dar macar sunteti respectati!!!
Daca tot achizioneaza avioane noi macar sa fie in stare sa verifice spatiile din ele pentru bagajele de mana si sa creeze modelul de cutie de proba la dimensiunile precizate in contractul cu clientii si cele pe care le au toate companiile aeriene. Plus la ce alte companii ce se respecta se plateste operatiunea de check-in? Pentru ce , pentru o bucatica hartie. La Blue Air orice e permis!!!!!!!!!!!!!!

  Inapoi la articolul Bucurestiul va avea inca un aeroport. Cum comentati?

Setari Cookie-uri