Comentarii pe articolul Surpriza: Google a cumparat Motorola pentru 12,5 MILIARDE dolari


google a cumparat motorola

Cami la 15 August 2011, ora 18:07
Un singur lucru am de comentat.Eu una sunt admiratoare si detinatoare de telefon mobil motorola,ma lasa rece nebunia tuturor romanilor cu alte marci care contin touchscreen.Si de craciun,dupa efectiv zeci de tefoane date,am reusit cu chiu cu vai sa-mi cumpar probabil ultimul telefon din tara motorola v8.Mi s-a spus ca nu se cumpara si ca deci nu vor mai fi aduse aici la noi.Asa ca,datorita acestei schimbari,sper sa existe in continuare pe piata de telefoanie mobila romaneasca telefoane motorola.Asta ca sa nu fiu eu nevoita sa-mi comand urmatorul telefon din America..Oricum miscarea celor de la Google e una isteata.Bravo lor!
Tache Andrei-Bogdan la 15 August 2011, ora 20:13
Samsung, LG si HTC au ajuns unde sunt acuma datorita sistemului de operare Android. Deci fara Google sunt ca si terminati. Tocmai de aceea nu cred ca vor lua vreo decizie radicala ci vor merge in continuare la fel ca si pana acum. In ceea ce priveste achizitia Motorola cred ca efectele foarte puternice se vor simti in pietele americane si eventual asiatice unde Motorla are o cota de piata foarte mare. In Europa, Motorola are o cota de piata foarte mica si ma indoiesc ca acest lucru se va schimba prea curand.
Nu il inteleg pe analistul american care spunea ca aceasta este prima tentativa a celor de la Google de a crea modelul de business similar Apple. De ce ar vrea Google asta in conditiile in care pe parte de OS, Android are o cota de piata mai mare decat Apple? Eu cred ca motivatia este alta. Si anume faptul ca in actuala structura a celor de la Google, nu prea mai au unde sa dezvolte Androidul. Avand la dispozitie baza Motorola pot sa lucreze in continuare la Android OS ca sa nu se trezasca plafonati.
Lipsum Lorem la 17 August 2011, ora 13:04
@ Andrei: Principalul motiv al achizitiei este lupta impotriva consortiului Apple-Microsoft care lupta cu ajutorul bogus patenetelor sa opreasca ascensiunea Android. Imi pare rau ca Google nu a reusit sa cumpere Nortel inaintea grupului susmentionat care era evident ca il cumpara doar pentru a-si sustine lupta anti-concurentionala. Analistul american are ca audienta iAudienta autosuficienta de iStupizi. Pentru ei asta e pozitia oficiala si asta va ramane. Pe asta isi bazeaza oricum marketingul apple.

@Cami: felicitari pentru alegere. Eu sustin dezvoltarea si concurenta loiala. Motorola a fost una dintre companiile pe care le-am admirat intotdeauna.

  Inapoi la articolul Surpriza: Google a cumparat Motorola pentru 12,5 MILIARDE dolari

Setari Cookie-uri