Comentarii pe articolul Cel mai mare investitor din real estate-ul local: Piata rezidentiala va creste puternic


Argumentele unde sunt?

Alexr la 22 August 2011, ora 15:09
Inca mai sunt oameni care viseaza 'la trecut'?

Odata ce multi au luat teapa cumparand scump si vanzand ieftin, odata ce oamenii au inteles ca nu indatorarea pe viata este solutia, odata cu scaderea populatie, dezurbanizarii se vor mai reduce si preturile.

Astea sunt articole care ii fac sa viseze frumos pe cei care si-au facut rata la SUV pe cand piata era buna, iar acum nu au bani de cauciucuri de iarna.

Metrul Patrat la 22 August 2011, ora 17:39
lumea se scufunda iar imobiliarele din Romanaia vor creste puternic.
:)))))))))))
dusi cu pluta baietii astia.
sunt foarte disperati. iar disperarea lor trebuie sa bucure potentialii cumparatori. preturile vor scadea dramatic din toamana...
Rasputin la 22 August 2011, ora 22:18
Vise roz.
Inca 3-4 ani piata va merge in jos. In cel mai fericit caz va stagna.
Jorj la 22 August 2011, ora 23:14
Mai rasfirat baietzi, mai rasfirat...bate la ochi....hai fraierilor 60 de mii de coco o garsoniera infecta e chilipir
Dj Bobo la 23 August 2011, ora 10:48
Piata imobiliara in romania este in continuare supraevaluata,asa ca nu are cum sa creasca in urmatorii 10 ani,ba dimpotriva va scadea inca multa vreme.Vrajeala astora e maxima!Cum sa creasca in conditiile in care nu sunt bani pe piata,iar cererea este din ce in ce mai mica?
De exemplu,eu am cumparat in Miami Beach un apartament de 2 camere frumos si spatios(90mp) cu 35 000 $,iar astia imi cer in Bucuresti, Militari 50.000 euro pe o janghina de 50 mp,fara imbunatatiri,in timp ce valoarea reala ar trebui sa se invarta cu indulgenta in jurul a 15000 euro.Uitati-va la tarile din jur, la ce preturi se vand acelasi gen de apartament si imi veti da dreptate!Aici totul e pe dos!Nesimtitii si puhavii care au obtinut profituri de pana la 300%,vin din nou cu acelasi tupeu sa ne ceara o valiza de bani pe niste apartamente de doi lei!Cred ca cea mai buna varianta ar fi boicotarea pietei imobiliare pe o perioada nedeterminata,pana vom putea achizitiona un apartament la un pret realist
Adrian Luca la 23 August 2011, ora 10:56
Sa vedem noi cum vor ramane bancile cu apartamentele in brate de la toti care au imprumuturi de 50-60 mii de euro, au de platit 30 de ani, apartamentul in prezent e cotat la 35- maxim 40 si in continua scadere, iar daca sa zicem el va platii pe toti cei 30 de ani da 110 mii de euro, credeti-ma ca orice om normal renunta la a mai platii chiar si cu riscul ca a platit deja 3-4 ani ratele.
Va prefera sa o ia de la capat cu un apartament de 30 mii de euro pe care va da 60 si chiar daca e pe lista neagra a bancilor va gasi el pe cineva sa ii faca noua achizitie la care cu siguranta va deschide ochii bine cand o va mai face a doua oara.
:)
Si ce se va intampla?
Tot bancile vor vinde sa mai recupereze ce mai pot. E vina lor si a BNR ca avem aceste preturi si nu in ultimul rand a guvernantilor care le-a convenit caci pe aceasta bula multi sau imbogatit.
S-au cam dus vremurile ale si pre repede nu va mai fi cum a fost.
Piata se va stabiliza in 2-3 ani insa si anul acesta va fi pe minus ca lumea nu traieste din 0,1 + la PIB si nici bancile nu se arunca prea repede caci au destule active negative.
Si poate peste 10-15 de ani va apare si urmatoarea BULA imobiliara. Sa vedem cine are de bagat bani in piata pe asa o perioada :P

Hai pa si doamne ajuta ca optimisti imobiliari sunt destui. Era si Tiriac si Patriciu da nu prea le-a iesit ce au prognozat pana acum.
Da poate le va iesii si nu stim noi...


  Inapoi la articolul Cel mai mare investitor din real estate-ul local: Piata rezidentiala va creste puternic

Setari Cookie-uri