Comentarii pe articolul De ce sa-ti cumperi ACUM o casa de vacanta


De ce sa nu-ti cumperi NICIODATA o casa de vacanta

M. Mircea la 24 August 2011, ora 13:49
pentru ca Vacanta n-o sa fie niciodata Acasa... vacanta inseamna sa calatoresti, sa traiesti din plin, sa ramai cu ceva din viata asta scurta, sa vizitezi 1.000 de locuri, nu unul singur unde ai o casa "de vacanta"... o casa pentru ce? pentru doar 3,4 vizite pe an!! in ACELASI loc !?!? cu aceiasi bani, in loc de o gramada de caramizi undeva, iti iei 3 vacante pe an ORIUNDE, pentru toata viata! si nu speli vasele, nu faci curat, nu ai grija cine o pazeste, cine o incalzeste, cine plateste facturile, impozitul, daca se sparge o teava etc. Toti prietenii tai pleca in vacante in lume, dar nu si tu, tu ai o casa "de vacanta" pe care ai dat gramada de bani si esti silit acum s-o folosesti doar p'aia, ca doar nu ai dat banii degeaba ca fraieru!! O vara placuta tuturor!
Rizea Cristian la 24 August 2011, ora 15:32
Total de acord... poate sa-ti iei o casa la munte sau la mare ca sa te retragi acolo cand nu mai muncesti... insa este cu totul altceva.

Decat sa fac 5 ore pana la Brasov dus si tot atat intors, mai bine ma opresc la Otopeni si merg in 3 ore oriunde in Europa. Iar cu cei 100000 euro am 100 de vacante de cate 1000 euro... adica 1 vacanta de 2000 euro pe urmatorii 50 de ani pentru mine si sotie, eventual si copii. Si nu mai pun ca banii ii pot da in rate pe urmatorii 50 de ani, nu toti odata acum.
Moisescu Gabriel la 24 August 2011, ora 15:35
CORECT!!
Ontop la 26 August 2011, ora 09:58
Nu prea ati inteles conceptul de casa de vacanta, dupa cum mi se pare ca nici cei din imobiliare nu inteleg ca muntele nu inseamna doar Valea Prahovei.
Casa de vacanta nu ti-o cumperi ca sa platesti rate toata viata si sa ai frustrari legate de alte destinatii. Este un lux. Adica iti poti permite sa o iei, sa nu te duci decat de cateva ori pe an, sa iti faci vacantele unde doresti si sa nu reprezinte o povara financiara. Cine isi ia o casa de vacanta nu isi pune problema ca renunta la vacante in alte locuri. Pur si simplu are bani si o cumpara, daca ii place.

  Inapoi la articolul De ce sa-ti cumperi ACUM o casa de vacanta

Setari Cookie-uri