Comentarii pe articolul Pretul aurului scade dramatic! Ce se intampla cu metalul pretios?


pretul aurului era planificat inca din 2006-2007

Maries Adelina la 25 August 2011, ora 03:25
Cand un grup de cativa insi se inteleg oficial sa-si vanda intre ei aur la un pret ridicat vorbim de o manipulare a pietei. Daca ceilati observa ca pretul aurului a crescut , cresc si ei pretul. In mod normal le convine. In toata presa se vehiculeaza ca pretul auruleui este in crestere si uite cum incepe manipularea pietei.

In mod normal cand vor pot sa scada pretul. In orice sistem de acest gen, neortodox cei care se imbogatesc sunt primii care intra in joc,cei de la mijloc mai prind si ei ceva, exact ca faramiturile de mancare care cad de la masa stapanilor bogati. Ultimii care se trezesc sunt cei care suporta pierderea.

Nu e mare filozofie sa creezi o criza. Am avut atatea crize de-a lungul ultimului secol: marea recesiune dupa primu razboi mondial, 2 crize ale titeiului, crizele datorate cursei inamarilor, alte crize financiare asiatice, sud americane, rusesti, criza lirei sterline, ciza sistemului comercial international, criza energetica. Tot timpul cand apare un dezechilibru apare o criza.

Pretul aurului era anuntat in crestere din 2006-2007 . Era planificat.
Maries Adelina la 25 August 2011, ora 11:08
Vorbim de o piata planificata si speculata. Vorbim de un pret premeditat
Daca v-ati invartit in anumite cercuri probabil vi s-a propus inca din 2006 sa investiti masiv in lingouri de aur. Pentru cei care au cunoscut asemenea ponturi putea f bn sa vanda in iarna ce au cumparat in 2006.
Se vindeau cate lingouri de aur vroiai, in retele organizate si nu din acelea care prezinta Kiosaki
Adrian Trandafir la 25 August 2011, ora 13:30
pai.......daca te pricepi atat de mult si ai relatii in "anumite cercuri"...triunghiuri...patrate.....de ce nu ai investit masiv?????
...barfe exista peste tot dar nu din 2006-2007....si mie mi-a spus cineva din oamenii care se ocupa cu numismatica despre 2500$/uncie ...dar nu am bani :-)))
...daca se stia din 2006 cred ca BNR avea in trezorerie 1000 tone si....aveam zero criza :-)))))
....poti sa ne spui si noua ce barfe ai mai auzit, ce urmeaza sa fie profitabil in urmatorii ani.....poate te asculta cineva si....se imbogateste :-))))))
Adelina la 25 August 2011, ora 14:32
@Adrian, daca vrei sa razi de mine e ok, daca vrei sa razi cu mine e si mai bine.
oamenii iti spun, te informeaza, te sfatuiesc dar nu-ti baga si traista.

Nu este barfa. Am primit oferta clara de a cumpara lingouri de aur cu mentiunea ca pretul aurului va creste. Cine mi-a prezentat informatia a cumparat, a vandut acum cateva luni si e plecat din tara.
Nu l-am crezut, am zis ce sa fac cu bani blocati in aur si de ce sa ma risc pentru credite. Cu banii respectivi mai bine fac productie ca e mai sanatos. Uite ca m-am inselat.

Ce mi-a spus a inceput sa se adevereasca pe la sfarsitul lui 2008 si 2009. Adica 2 ani

Despre rezerva BNR intreba SRI eu oficial nu stiu ce e in depozitele lor.

Economie inseamna si creativitate nu doar legi din manuale. Tot timpul poti crea o lege noua mai mult sau mai putin ortodoxa, dar perfect legala

Ei bine si daca as mai intalni oportunitati unde si cum ar trebui sa te informez :) ? Reactionezi si telepatic :P
Adrian Trandafir la 25 August 2011, ora 17:32
nu rad de tine, rad cu tine......despre sansa pe care se pare c-ai ratat-o :-((
...la cate se fac si se desfac in lumea asta, daca cineva venea la mine sa-mi zica c-o sa creasca aurul si aveam destui bani...incat sa-mi asum o investitie in aur....eu investeam
....cateodata mai reactionez si telepatic insa prefer sa-mi dai un semn pe e-mail...asta daca cineva de la ziar te lasa sa-mi vezi adresa....ca eu nu sunt ca Dl premier s-o zic tuturor :-)))).....sau cauta-ma pe facebook

  Inapoi la articolul Pretul aurului scade dramatic! Ce se intampla cu metalul pretios?

Setari Cookie-uri