Comentarii pe articolul Ai mai mult de 40 litri alcool in casa? La inchisoare!


Titlu de 2 lei...

Alin Bal la 25 August 2011, ora 11:18
Oare cine a redactat articolul a gandit?dar cel ce l-a verificat? sau l-au aruncat pur si simplu (ptr. ca hartia suporta orice)...
"Ai peste 40 de litri de alcool in casa.La inchisoare!"...
bau bau!!!... Stmate redactor/autor ..oare cand citesti o lege, o si intelegi sau?....Limba romana iti este total straina?
Citez din articol (desi din titlul e problema) ...legea spune clar "In forma propusa de Ministerul Finantelor va fi considerata infractiune "detinerea de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false peste limita a 10.000 tigarete, 400 tigari de foi de 3 grame, 200 tigari de foi mai mari de 3 grame, peste 1 kg tutun de fumat, alcool etilic peste 40 litri, bauturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare de alcool peste 300 litri, bauturi fermentate, altele decat bere si vinuri, peste 300 litri".
Dumneata(redactorule) ai in casa alcool etilic? sau poate nu stii care este diferenta intre o bautura spirtoasa si alcool etilic...mai documenteaza-te...apoi scrie un articol corect si complet...
Multe 'succesuri' in activitatea publicistica....si mai recicleaza-te!
Salutari..

la 25 August 2011, ora 13:29
Exact. Titlu care chiar m-a speriat si am mai si trimis inainte de a fi citit tot altcuiva care are peste 40 l acool dar de 30- 40gr.

  Inapoi la articolul Ai mai mult de 40 litri alcool in casa? La inchisoare!

Setari Cookie-uri