Comentarii pe articolul Cine sunt miliardarii din spatele Gabriel Resources care baga bani in Rosia Montana


Miliardarii care vor scoate munti de bani din Rosia Montana, ca Statul Roman nu a fost in stare!

Terra Mater la 1 Septembrie 2011, ora 00:04
Ce spui tu, Frantz Pai chiar ne credeti prosti, bre, jurnalistilor, voi si aia care va comanda articolele? Pai noi chiar trebuie sa credem ca astia, alde ne'a miliardarii astia, vin sa bage asa, bani in Rosia Montana ca sa verse laptele in pasatul romanilor?!
Baga, da, bani, dar vor scoate inmiit sau chiar mai mult, ca Rosia Montana este singurul mare zacamant de URANIU din lume si asta este tinta cea mare a "binefacatorilor. Le trebuie, sa duca mai departe razbelurile impotriva umanitatii, ca sa isi desavarseasca astfel planurile marsave de decimare a populatiei globului si stapanire a bogatiilor planetei. Iar voi, jurnalisti fara coloana si lipsiti de respect si dragoste de patrie le jucati in struna, incercand sa imbroboditi lumea cu basmele voastre de doi lei. Bleah!
Sper ca macar acest comentariu sa apara, pentru ca cele pe care am incercat in ultimele doua-trei zile "s-au pierdut" in "gaurile negre" ale net-ului...
la 1 Septembrie 2011, ora 12:57
partial cam are dreptate omu, noi avem de toate in tara asta doar minte ne mai trebuie si poate nici atunci nu stim sa o folosim
Popescu Adrian la 2 Septembrie 2011, ora 16:48
Miliardarii lumii vor sa puna stapanire pe resursele strategice ale Romaniei !!
De ce oare dl. presedinte Basescu incurajeaza, da unda verde si hotaraste inceperea exploatarilor la Rosia Montana pentru resursele....tuturor romnilor???
noi, o vom duce la fel, cu sau fara extragerile de la Rosia Montana. Si daca ar fi numai aur si argint......dar de unde ca la Rosia Montana se afla si resurse de uraniu si wolfram, iar noi(adica cei de la ministerul economiei, mai exact dl. Tudor Serban-secretar de stat in Ministerul Economiei, zicea ceva de genul: ca resursele nostre de uraniu pentru grupurile nucleare care sunt si care se vor mai pune in functiune la Cernavoda sunt pe cale de disparitie si ca ar trebui sa ne indreptam directiile pe importuri sau pe concesionari de perimetre in afara tarii, mai concret catre Kazahstan) le dam voie la altii sa ne extraga resursele si noi ne indreptam directiile catre alte tari, catre alte preturi, costuri mult mai mari. Grupul I de la Cernavoda ar consuma undeva pe an in jur de 100 t uraniu - fara emisii de CO2 in atmosfera, iar dintr-un fascicol de uraniu de o greutate aprox. 21,5 kg uraniu natural ar rezulta o cantitate de energie de aproximativ 1115 MWh, echivalentul arderii a 2.220 t carbune brun sau 1110 t huila va dati seama ca ar avea o valoare mult mai mare decat aurul pe care vor sa-l extraga, nu mai vorbim de wolfram si ganditi-va ca le dam aproape GRATIS, undeva aproape 20% pentru STAT si 80% consortiul de miliardari(americani, ruso-evrei).
Acest proiect trebuie analizat foarte bine, d.p.d.v. al mediului, al costurilor, al castigurilor care nu par deloc in favoarea Statului si nici vorba in favoarea noastra.....a tuturor romanilor - resurse aparate si incredintate de stramosii nostri.

ACEST PROIECT TREBUIE OPRIT !!

  Inapoi la articolul Cine sunt miliardarii din spatele Gabriel Resources care baga bani in Rosia Montana

Setari Cookie-uri