Comentarii pe articolul Surprinsi pe strada: Ce haine poarta corporatistii la birou


office vs casual

Ormenisanu Alina Florenta la 2 Septembrie 2011, ora 13:46
Stiam ca tinuta "office" e diferita de tinuta "casual"; cu pedichiura la vedere - domnii nu cred ca sunt office...
Ioana Popescu la 2 Septembrie 2011, ora 15:20
Nu stiu de unde ati luat sumele acestea... banuiesc ca nu i-ati intrebat pe trecatori ci le-ati pus din imaginatia voastra, pentru ca unele tinute in mod evident valoreaza mai mult (sau nu ati luat in vedere si pantofii si geanta), in timp ce pe altele le-ati supraevaluat.
Unele "modele" ar trebui sa fie ofensate de felul in care ati alcatuit acest articol pe baza tinutelor lor. Rusine!
Adrian Mihai la 2 Septembrie 2011, ora 16:56
Ioana, tot ce se poate. Sunt oameni care merg la birou cu imitatii sau haide cumparate de la piata, unde pretul per total este considerabil mai mic ca la magazin, iar altii, chiar daca vestimentatia nu este straluciti poate au cumparat de la ceva marci mai renumite, unde bineinteles preturile sunt mai ridicate. Exista o mare posibilitate ca sumele afisate acolo sa fie corecte.
Mihaela Ioan la 2 Septembrie 2011, ora 19:25
Buna, sunt una dintre persoanele fotografiate si pot sa va confirm ca sumele afisate in acest articol sunt cele declarate, cel putin in cazul meu dar personal recunosc ca a fost o suma aleasa aleatoriu deaorece mi s-a parut nerelevant cat a valorat tinuta ci mai mult cat te pricepi sa o faci sa valoreze.
Sociu Andreea Catalina la 3 Septembrie 2011, ora 18:05
Ultima tinuta a costat 1500 lei? o camasa alba simpla si o fusta neagra si mai simpla au costat 1500 lei?? o geanta de obor si pantofi de la bazar... 1500 lei?? Refuz sa cred... ori domnisoara nu are habar cat ar trebui sa coste astfel de haine.

  Inapoi la articolul Surprinsi pe strada: Ce haine poarta corporatistii la birou

Setari Cookie-uri