Comentarii pe articolul Surprinsi pe strada: Ce haine poarta corporatistii la birou


comparatie

Scarlat Loredana la 2 Septembrie 2011, ora 19:31
In afara de poza 13 si 16, in ceea ce le priveste pe femei conceptul de tinuta office nu este foarte bine intiparit sau conturat in mintea romanilor. Exista un anumit cod de imbracaminte care nu prea tine cont de caldura de afara ci de rigorile mediului in care te invarti. Din ce-am vazut in general se merge mai degraba pe casual sau uneori de-a dreptul sexy. Se uita ca elementul principal ar trebui sa fie sobrietatea. Pana la urma daca vrem sa fim luati in serios, trebuie sa purtam o tinuta serioasa. Majoritatea pe care i-am vazut in poze sunt decent imbracati, dar nu de birou.


Cand m-am intors din SUA sa lucrez o perioada in mediul corporatist romanesc, m-am dus imbracata conform standardului de tinuta office din New York: fusta neagra, pantofi, camasa, sacou. Privirile pe care mi le-am atras nu au fost niciodata de aprobare, ci mai degraba "ia-uite-o si pe-asta, se crede directoare deja".
Mihai la 3 Septembrie 2011, ora 16:47
Loredana, te mira? Eu am venit din Spania, care este la doar cateva mii de km distanta in interes de servici si bineinteles imbracat ca atare pentru o negociere cu reprezentii UNOR firme destul de importante. Surpriza mea a fost sa vad pe TOTI imbracati bine, dar nu formal si cel mai jenant in cele mai multe cazuri fumand. Nu e ca as avea ceva impotriva, fiindca sunt fumator, dar nu e frumos. Ceilalti 2 colegi care veneu cu mine nu le venea sa creada, mai ales ca se uitau prin birouri pe la ei ca la niste extraterestrii.
Cred ca felul de a se imbraca arata seriozitatea, iar a noastra a Romaniei in general se vede peste hotare in felul in care suntem tratati pana si la nivel politic.

  Inapoi la articolul Surprinsi pe strada: Ce haine poarta corporatistii la birou

Setari Cookie-uri