Comentarii pe articolul Patronul Realitatea: Camelia Voiculescu, concurentul nostru numarul 1, m-a sunat sa ma ajute


Pai ramane o singura "gura" anti-Basescu

Cristi la 6 Septembrie 2011, ora 14:46
Daca se inchide postul (i)Realitatea TV ar ramane doar Antena 3 care sa injure guvernul si presedintia. Si asa ceva nu se poate pentru ca "unde-s multi puterea creste", nu? Nu sunt in niciun partid, nu sustin niciun partid - imi sustin doar ideile mele si atat. La (i)Realitatea am vizionat cateva emisiuni in care se mintea pe fata, se aranjau cuvintele invitatilor astfel incat sa se inteleaga altceva decat ce a zis invitatul respectiv. Mi-ar parea rau doar pentru ca, daca s-ar inchide, ar ramane niste "marionete" fara un servici, si asta ar ingrosa randurile somerilor.
Paralela la 6 Septembrie 2011, ora 15:32
Trebuie sa ai un IQ sub nivelul maimutei ca sa poti da crezare acestor declaratii naive ale lui Elan. Cred ca i s-a uscat creierul de cand l-a lasat Mihaela.
Realitatea TV s-a transformat dintr-un post de stiri foarte bun, in postul de stiri "Jos Basescu si PDL-istii" identificandu-se cu Antena3. Acum aveti programe comune: emisiuni manipulatoare grosolane, fatise si mai ales isterice.
Aniela la 6 Septembrie 2011, ora 15:53
Camelia Voiculescu a dat dovada profesinalism, omenie....este intr-adevar o mare doamna! Nu degeaba trustul Intact este cel mai puternic trust media. Puternic si stabil!
Cristi la 6 Septembrie 2011, ora 16:34
Eu unul nu ma pot uita la emisiunile de pe Realitatea si Antena 3. Si totul a plecat de acum 1 an sau 2, cand a venit secretarul ala de la Agricultura si a zis ca cei care nu si-au actualizat contractele cu pietele parca, si nu au case de marcat fiscale, vor fi amendati. Era vorba doar de cei care aveau contract, care erau firme, nu de oricine. Eu am vazut enuntul stirii si l-am inteles din prima. La posturile mentionate mai sus timp de 3 zile nu am vazut decat babe care plangeau ca ele vand marar si patrunjel si statul le cere bon fiscal. Ori ele nu aveau nicio legatura cu legea respectiva. Moderatorii tind sa cred ca stiau totusi despre ce este vorba in lege dar na, e mai important sa ne batem joc de oameni decat sa le aratam adevarul, nu? Si cand a intervenit pentru a n-a oara secretarul de stat si le-a repetat pentru a n-a oara textul legii, s-au prefacut ca s-au luminat si ei, si ii cereau confirmare, ca si cum ei pana atunci nu stiau si atunci aflau. Reporteri si moderatori de rasul prostilor. Isi bat joc de prostime.
Crestin la 6 Septembrie 2011, ora 16:37
trebuie sa recunoastem ca e o doamna, nu degeaba antenele sunt unde sunt
Horatiu la 6 Septembrie 2011, ora 16:42
@Cristi:
Sintagma "(i)Realitatea" tot din "ideile proprii" face parte, nu ?
.."se aranjau cuvintele invitatilor astfel incat sa se inteleaga altceva decat ce a zis invitatul respectiv"... probabil unii inteleg mai greu.
Cavaler la 6 Septembrie 2011, ora 17:27
PR-ULUI " DOAMNEI"...felicitari, esti pe faza!
Augustus la 6 Septembrie 2011, ora 20:27
Antena 3 si Realitatea sunt singurele posturi tv, fie ca unora le place sau nu. Gestul Cameliei Voiculescu este salutar.
Mara la 7 Septembrie 2011, ora 08:52
Unii romani si-ar dori ca toate posturile de televiziune sa transmita numai CANTAREA ROMANIEI pentru "conducatorul mult iubit si stimat" tovarasul BASESCU si pentru CLICA LUI (vezi posturi precum TVR,B1mai nou 10TV ,OTV), dar spre disperarea lor cele mai puternice posturi de televiziune cum sunt Antena ,Realitatea arata adevarata fata a politicienilor ce ne conduc acum tara.
BRAVO POSTURILOR DE TELEVIZIUNE CARE INCA NU SAU TRANSFORMAT IN SLUGI "BASESCIENE"
Dan Brezeanu la 7 Septembrie 2011, ora 12:13
Posturile TV., mai ales cele de stiri SUNT CREATOARE DE OPINIE. Oamenii inca mai dau crezare "stirilor" difuzate, crezand ca sunt adevarate. Realitatea este ca doar se manipuleaza opinia oamenilor in modul cel mai grosolan, speculandu-se prostia si lipsa de educatie a majoritatii cetatenilor acestei tari.
Intr-o tara in care gazonul unui teren de fotbal este o problema, lipsa de competenta generata de favoritisme in cercuri restranse, concurenta este inexistenta

  Inapoi la articolul Patronul Realitatea: Camelia Voiculescu, concurentul nostru numarul 1, m-a sunat sa ma ajute

Setari Cookie-uri