Comentarii pe articolul Unu din zece romani crede ca isi va cumpara o casa in urmatorii trei ani


"Unul din zece romani crede ca isi va cumpara o casa in urmatorii trei ani"

Rodica Gurau la 15 Iulie 2008, ora 02:48
"Unul din zece romani crede ca isi va cumpara o casa in urmatorii trei ani"
Nu sunt de acord cu aceasta abordare.
Ati facut investigatii pe un esnation incorect ales.
Nu poate fi realist.
Poate unul din zece romani isi doreste sa isi cumpere o casa in urmatorii trei ani
Adrian Ionescu la 15 Iulie 2008, ora 11:28
La preturile si tendinta actuala nici 1% nu vor putea sa achizitioneze o locuinta in centrele urbane sau langa. Poate va referiti la cei care sunt in mediul rural si cu forte proprii isi ridica 2-3 camere pe pamantul ce il au in proprietate. De ce spun asta? As vrea sa vad si eu cum sta populatia activa cu salariul pe transe si procente si ce salariu minim trebuie sa ai sa poti achizitiona o locuinta sa zicem de 70000euro. Asa cum se spune si in comentariul de mai sus: POATE UNUL DIN 10 ISI DORESTE SA CUMPERE O CASA IN URMATORII 3 ANI.
Ai Bs la 15 Iulie 2008, ora 17:23
Si eu vreau sa-mi cumpar o casa in urmatorii 3 ani...
Fara un "pic" de ajutor putini tineri vor reusi sa o si faca in acest moment dar si aceia care pot nu o vor face pentru ca nu au timp.
Varsta recomandata: de la 35 ani in sus.
Sorin Gliga la 15 Iulie 2008, ora 18:15
Daca nu ai destui bani si treci de 35 de ani banca te cam saluta din mers.
Marius Bla la 16 Iulie 2008, ora 16:09
Recomand acestei categorii de persoane care nu "sar" cu capul in fata sa ia un credit prin intermediul bancilor comerciale care au un procent mare al dobanzii, sa economiseasca la Raiffeisen Banca pentru Locuinte. Facand acest lucru ei vor acumula timp de cativa ani un capital suficient pentru a accede la un credit cu costuri reduse. Mai mult decat atat, in ideea in care ai un comportament financiar(economisesti constant), banca iti ofera sansa sa mergi cu aceeasi rata si pe partea de credit. Ei, de asta stiati? Am postat aceasta informatie datorita faptului ca undeva la 80% din populatia Romaniei nu cunoaste faptul ca exista 2 tipuri de banci (cele comerciale si bancile pentru locuinte) si ca statul ofera o subventie cetatenilor romani care economisesc pentru locuinta lor. Asa ca spor la economisit. "Cine pune deoparte are parte!!"

  Inapoi la articolul Unu din zece romani crede ca isi va cumpara o casa in urmatorii trei ani

Setari Cookie-uri