Comentarii pe articolul Vanzarile AAA Auto, declin de 34% in Romania


Declin AAA Auto

Cornel Dorobat la 15 Iulie 2008, ora 10:32
Declin AAA Auto
Isi merita soarta.
Experienta mea personala cu ei a fost nefericita, in sensul ca, dupa ce am depus un avans de 1 milion lei, cand i-am cerut inapoi, in termenul permis de contract, m-au sicanat astfel ca nu am mai reusit sa recuperez banii. Sicanele au constat in refuzul de a nota pe contract faptul ca i-am notificat in timp, refuzul de a primi un nr de cont pentru a-mi returna banii, lipsa pe contact si antet a unui numar de fax, lipsa unei registraturi. Intrucat doreau sa ma puna pe drumuri inca o zi, la vremea respectiva, am renuntat la acei bani.

Vlad la 15 Iulie 2008, ora 11:28
Chiar ca isi merita soarta.
Stiu multi bucuresteni care au luat tepe cu masinile de la AAA Auto, in sensul ca aveau mai multi km decat indicau kilometrajele din bord.
Un amic de al meu a vazut un anunt pe site-ul lor, i-a contactat in legatura cu acel anunt, a rezervat acel autoturism, bineinteles ca a virat niste bani (nu stiu cum a cazut in plasa lor) intr-un cont inainte sa vada masina, iar cand s-a dus la fata locului datele din anunt nu prea corespundeau cu datele reale. Adica a primit o masina fara geamuri electrice si fara aer conditionat. In fine.. Isi merita soarta!
Gigel Braicovici la 15 Iulie 2008, ora 18:24
Lectie pentru toti asa zisii oameni de afaceri din Romania: nu iti respecti oamenii si clientii colaboratorii cazi frate, nu azi dar maine sigur !

  Inapoi la articolul Vanzarile AAA Auto, declin de 34% in Romania

Setari Cookie-uri