Comentarii pe articolul O bomba cu ceas: Cati romani au cate trei credite


BNR :)

Un Roman Cu 3 Credite la 12 Septembrie 2011, ora 22:07
Cele 3 credite : 2 pentru avans la apartament si unul ipotecar.

De ce ?
Simplu : BNR o bagat o limita imbecila de 15000EUR/credit de nevoi personale, deci ca sa dai un avans la apartament iti trebuiau 2 credite. Punct!

Ce va fi ?
Daca EUR trece de 4 RON (sunt sanse mari!!!) cei cu 3 credite nu vor mai plati, dar nu vor mai plati nici un credit! Restantele vor exploda la propriu !


Moisescu Gabriel la 13 Septembrie 2011, ora 09:02
D-le Roman EUR e demult peste 4 RON..mai uitati-va pe la TVR la emisiunile de specialitate
Henciu Daniela la 13 Septembrie 2011, ora 09:07
1 EURO = 4.2805 RON,azi 13 sept 2011...de cand e articolul asta ?
Paul la 13 Septembrie 2011, ora 11:03
Romane, cei cu 3 credite nu vor mai plati, evident. De unde sa plateasca? Dar nici nu le sterge nimeni datoriile. Datoriile lor sunt active pentru sistemul bancar, deci chiar daca o banca da faliment, datoriile alea sunt inregistrate, ele exista. Si orice venit va incasa in viitor romanul cu 3 credite, la alb, va fi folosit inainte de toate pentru acoperirea gaurilor din trecut. Nimic nu se sterge cu buretele. Sistemul invinge intotdeauna...
Dr.Med.Jabben Doina la 13 Septembrie 2011, ora 11:09
deci, dupa cum se vede din comentariile de mai sus, unii nici nu stiu citi Roni, echivaleaza un Euro; DAR !!!! AU TREI CREDITE TOATE IN EURO:::. De unde sa mai ai pretentii, sa inteleaga, un asemenea specimen, ce vrea banca de la el ????

altii, habar n-au de alte valute straine, nu au avut in buzunar ; nici o dta macar un singur frank elvetian, dar se lasa sedusi de impresia, ca un credit in franci elvetieni, e mai bun..sau suna mai bombastic...?????

in resumee : romanii primesc o leafa in lei, dar credidul este in Euro..un comentar este de prisos...ei nu mai au nici o idee, cum acest credit, evalueaza in viitor, pe limba lor...imi permit un mic zimbet...
Dr.Med.Jabben Doina la 13 Septembrie 2011, ora 11:21
cred ca nici unde pe lume, nu o duc bancile asa de bine ca in Romania,
asa clienti simpatici, ..si-ar dori multe banci...
deci BRD, ofera un credit pt. nevoi " personale " de 15.000 Euro.( presupunind, ca un salariu mediu, este cam la 500 euro pe luna,/ presupun ca multi cistiga chiar mai putin,,, creditul acesta este salariul pe urmatorii 3 ani; din el trebuie insa sa si traiesti, aso, deci platesti, acerst credit in urmatorii 7 ani ? sau 10 ? si care este suma finala ???
Dr.Med.Jabben Doina la 13 Septembrie 2011, ora 17:22
bine, bine, systemul invinge intotodeauna, dar si apartamentul, se duce pe apa simbetei, mai bine zis, in resortul bancii; banii platiti sint considerati numai dobinda pt. imprumut, vai, vai sarmanul fost propietar !
nu reusesc sa inteleg : de ce se fac- in Romania - tranzactii bancare in Euro, cind Moneda Nationala este Ron ?
de ce exista atita dispret pentru Moneda nostalgica zisa Leu, sau Ron, ?
Cind v-a plati Nenea Gheorghe un Apartament de 50.000 Euro, daca el cistiga echivalent, sa zicem : 500, sau 700 Euro deja vorbim de salarii confortabile./ ..In Romania viata erste scumpa ca si in Occident..
iar obiektele imobilliare, la fel, sau chiar mai scumpe !
in Occident insa, 500 Euro, este de fapt un ajutor social. cu care se traieste la limita, nici o banca nu ar oferi unui somer un credit, . O poveste fara cuvinte... ramii " Pafj
cit despre povestea cu trei credite, Garagiale, unde esti ?sa ne mai scrii
O scrisoare pierduta in epoca contemporana ?
sau un moral pierdut...



  Inapoi la articolul O bomba cu ceas: Cati romani au cate trei credite

Setari Cookie-uri