Comentarii pe articolul Stai cu chirie sau iti cumperi casa? Vezi o comparatie de costuri


Scopul/rezultatul acestui articol este ??

Lemnaru Mircea la 13 Septembrie 2011, ora 12:52
Ce bine imi pare cand citesc articole care nu au nici un scop si rezultat. Felicitari , tocmai am pierdut 2 minute citind ceea ce credeam ca va fi un articol interesant.

Apropos , daca vreti , puteti sa mai adaugati un lucru EXTREM de important la comparatie ... dupa 25 ani de stat in chirie cine este cel castigat ? (cel care a platit chiria , care acuma nu are nimica ... sau cel care a pltit la banca si acuma are aprtamentul lui) ?

O zi buna va doresc
Popescu Alina la 13 Septembrie 2011, ora 15:22
este un articol pro chirie comandat de agentiile imobiliare
Numai la ultimul contract de inchiriere pe care l-am avut i-am dat propietarului aproximativ 15000 de Euro pentru 4 ani de chirie intr-o locuinta la un standard care nu are nici o legatura cu ce ar trebui
Raul la 13 Septembrie 2011, ora 17:25
scenarita in romania. dar de ce ar vrea agentiile sa comande articole pro chirie, nu or fi mai castigate daca ar vinde? practic, rational vorbind, e cam tot aia. asta arata articolul, concluzia o trage cel in cauza, nu e nici mai mult nici mai putin rentabil sa cumperi sau sa stai cu chirie acum, decat acum patru ani. chiar imi place, un punct de vedere neutru, la obiect, bravo!
Gigi la 13 Septembrie 2011, ora 17:49
sunt unii oameni (printre care va numarati si dvs) care discuta despre 25 de ani de viata de parca ar fi 3 zile ca la zmei (ce mai, trec foarte repede). Va pun urmatoarea intrebare: avand in vedere viata zbuciumata care se traieste acum la nivel mondial, cine va garanteaza ca va veti pastra acelasi nivel al veniturilor (sau pe un trend crescator cum credeau unii naivi pana prin 2008) timp de 25 de ani? si mai e o vorba: nu aduce anul ce aduce ceasul.

cine va pune sa stati in chirie 25 de ani ? dupa cum arata calculul (care e obiectiv, nu subiectiv ca parerile de pe aici) poti fi inteligent si 5-10 ani pot salva 30 de ani de cosmar cu banca....
Tudoran Constantin la 13 Septembrie 2011, ora 19:42
Corect! Articol scris la comanda. Daca imi amintesc bine, unul din magnatii imobiliarelor de... aiurea, a zis intr-un interviu ca numarul excesiv de mare de proprietari de locuinte si "incapatanarea stupida a romanilor de a cumpara" blocheaza piata imobiliara. Ce e asa de greu de inteles? Vanzarea inseamna sa jupoi oaia. Odata si gata, ca moare. Inchirierea inseamna s-o tunzi. Merge mereu. La infinit.
Cetateanul Roman la 14 Septembrie 2011, ora 08:14
Clar articol comandat! Mai ales cind vezi ce "comenteaza" "avocatii" articolului. Romania e un caz atipic, Romanii prefera sa fie propietari. Si asta e motivul principal pentru care chiriile nu sint mari. E clar ca bancile si "dezvoltatorii" au ramas cu apartamente pe stoc. Si vor sa creeze un curent de opinie favorabil chiriei; e mai bine sa iei lunar o taxa si cind nefericitul respectiv nu mai poate plati il dai afara fara proces, fara batai de cap. A doua zi poti sa il scoti din nou la inchiriat. Atunci cind cumperi ai unele avantaje. Si, in eventualitatea ca nu mai poti plati poti negocia o preluare de contract, la care poti sa pierzi 10% din suma platita. Dar tot recuperezi ceva!
Noile conditii de creditare fac viata bancilor foarte grea; au gasit insa solutia: CHIRIE LA TOATA LUMEA!
Wall Street parea o publicatie serioasa, pacat!
Olaneanu Mihaela la 14 Septembrie 2011, ora 12:00
prefer sa cumpar decat sa stau in chirie.mai bine platesc rata la banca si nu ma da nimeni afara din casa(doar daca nu mai pot plati chiria si ,si atunci pot negocia o reesalonare)decat sa ma mut ca tiganul cu cortul si sa mi se mareasca chiria de cate ori are chef proprietarul.si in final ramane casa mea,pe care mi-o pot utila si amenaja dupa gustul meu,daca imi plac animalele de companie,imi pot lua fara teama ca ma da proprietarul afara.deci sunt pro cumparare.

  Inapoi la articolul Stai cu chirie sau iti cumperi casa? Vezi o comparatie de costuri

Setari Cookie-uri