Comentarii pe articolul Top 10 joburi pentru tinerii fara BAC


Asta-i viata!

Victor Trifan la 14 Septembrie 2011, ora 10:23
"cel mai bun mod de a face bani, este sa-i pui pe altii sa-i faca pt. tine!"

tineri fara bac? mana cereasca, minuneeeeeeeeee.....!!!!!!! avem in sfarsit o generatie aproape intreaga de producatori. producatori pt. altii, fireste. pentru tot felul de speculanti care vor inlocui ilegala munca la negru (cu oameni prosti, ignoranti si incapabili) cu angajarea legala a tinerilor fara bac (prosti, ignoranti, incapabili). este perfect, solutia ideala conform legii.
care sunt job-urile enumerate din articol? ce vor face tinerii angajati? vor presta servicii aducatoare de venituri frumoase pt. patronii lor. ospatar? agent de vanzari? sofer international (dumnezeule!)? pe cateva sute de lei? lunar? in conditiile in care jobul lor este aducator de venituri inzecit mai mare decat remuneratia? este de ras! exact ceea ce faceau oamenii care munceau la negru, pe aceleasi cateva sute de lei. (cei destepti si pregatiti s-au orientat intotdeauna catre job-urile bine platite).

dar stiti ceva? asa e drept. nu trebuie sa fim toti sefi in tara asta, si daca elev fiind nu ti-a intrat in cap sfatul parintilor ca scoala este viitorul tau in viata, sa fii sanatos!
daca ai crezut ca scoala e naspa, ca tu "esti tare, ai valoare si dusmanii-ti poarta pica"... ei uite, nu esti. pune osul la munca acum, si produ bani pt. un patron burtos care se plimba ostentativ cu jeepul, sau pt. o patroana desteapta care va transforma confectiile tale in merane, vile si concedii in caraibe.

asta-i viata. fiecare e pt. el, si daca cineva se asteapta sa-l salveze guvernul de saracie se inseala amarnic. politicienii sunt acolo pt. ei, pt. nimeni altcineva. nimeni nu intra in politica pt. binele poporului, nicaieri, niciodata. niciunul dintre alesi nu va suferii pt. elevii care au ignorat scoala si acum vor muncii pentru cateva sute de lei, care oricum nu le vor ajunge pentru mai nimic.
recomand tinerilor fara bac sa puna mana sa invete, sa faca cursuri intensive pt. job-uri care-i pot propulsa la anul pe alte pozitii decat cele de "mici producatori".

succes.

  Inapoi la articolul Top 10 joburi pentru tinerii fara BAC

Setari Cookie-uri