Comentarii pe articolul Anca Covaciu, Zentiva: Salariul unui entry level porneste de la 600 de euro


Discutii

Alina-Ligia Draghici la 15 Iulie 2008, ora 14:33
Discutii
Buna ziua! Nici eu nu inteleg de ce "se plang" aceste firme ca nu au suficient personal, atata timp cat unii chiar si-ar dori un asemenea loc de munca si nu reusesc! Eu, de exemplu, as fi chiar foarte incantata daca mi s-ar propune sa lucrez in acest domeniu, este practic ceea ce imi place, am experienta 10 ani in domeniul farmaceutic, detin o farmacie veterinara, sunt medic veterinar, desigur, deci nu m-as da la o parte de la o asemenea propunere! Va multumesc!
Anca Covaciu la 16 Iulie 2008, ora 01:10
Stimata Doamna Draghici,

Va rog sa vizitati site-ul nostru in limba romana si sa depuneti o aplicatie in sectiunea Cariere.

Va doresc succes!

Anca Covaciu
Director Resurse Umane si Servicii
Zentiva SA
Roxana Antoche la 18 Iulie 2008, ora 15:12
Doamna Alina-Ligia Draghici, va cred pe cuvant pentru ca, cu alte cuvinte sunteti patroana si nu va preocupa asa de mult remuneratia care s-ar numi salariu. Dumneavoastra a-ti face-o din placere si nu ar fii ceva daunator pentru dumneavoastra daca ati renunta la jobul de reprezentant medical; aveti deja niste perspective bine si clar stabilite. Dar daca ati fi de 25-26 de ani si ati avea un astfel de job nu cred ca ati fi multumita .
Cred ca astfel de persoane ar trebui cautate in vanzarile de orice fel, care nu au obligatii si care la o adica nu duc grija zilei de maine ca unul care are rate, e tanar si la inceput de drum, din toate punctele de vedere.
Cu stima,
Draghici Alina-Ligia la 2 Septembrie 2008, ora 18:51
Buna ziua si va multumesc pentru faptul ca "apelul" meu nu a ramas fara raspuns din partea dumneavoastra! Ce pot sa va spun decat ca imi doresc in continuare sa imi schimb domeniul de activitate si daca mi s-ar face o propunere din partea unei Companii Farmaceutice nu as refuza-o! Va doresc numai bine si mult noroc! Cu stima, Alina-Ligia Draghici

  Inapoi la articolul Anca Covaciu, Zentiva: Salariul unui entry level porneste de la 600 de euro

Setari Cookie-uri