Comentarii pe articolul On the move: Caroli Foods are un nou director de vanzari


Era de ashteptat

Eugen Roman la 15 Iulie 2008, ora 15:57
Era de asteptat
Avand in vedere incompetenta lui Marinica si faptul ca GM-ul e venit din JTI era de asteptat sa-i vina randul la schimbare. De altfel mai toti managerii din Caroli au fost inlocuiti cu manageri din JTI adusi de GM. Astia sunt ca o haita de lupi care se trag unii pe ceilalti prin diferite companii, descotorosindu-se de vechea garda, fie ea buna sau rea; si oricum Caroli nu a stiut niciodata sa isi aprecieze si sa isi pastreze oamenii. Bine le-a facut turcul (GM).
Raul G la 21 Iulie 2008, ora 23:29
Cum isi poate permite cineva, sau mai bine zis "nimeni" sa comenteze intr-o astfel de situatie? Daca stii atat de multe despre noua echipa, inseamna ca stii si realizarile majore pentru care se fac responsabili. Si ce daca se "descotorosesc" de vechea garda? Chiar daca realizarile din Caroli in ultimii 3 ani au fost notabile, inseamna ca s-a descoperit o metoda de a multiplica performanta si se incearca repetat aplicarea ei in diferite fo(i)rme pentru optimizare.
JTI Romania a inregistrat in primul semestru al acestui an o crestere cu 26,5% mai mare decat in perioada similara a anului trecut. Motivele cresterii se datoreaza performantelor companiei, respectiv cresterii totale a cotei de piata, dar si a faptului ca, SPRE DEOSEBIRE DE ANUL TRECUT, ne-am urmat planurile de afaceri fara socuri majore
Sa ne pastram optimismul!

  Inapoi la articolul On the move: Caroli Foods are un nou director de vanzari

Setari Cookie-uri