Comentarii pe articolul Miliardarul Adamescu, despre managerul propus la sefia CSA: A venit vremea celor tineri


....bravo

Daciana la 20 Septembrie 2011, ora 14:12
deci ASTRA scapa de controalele CSA de acum.inainte .... si de cotizatii..:))))
la 20 Septembrie 2011, ora 14:49
Miliardarul Adamescu se pare ca minte cand spune ca noul manager este absolvent al primei promotii ....... de la ASE Bucuresti. De asemeni minte si cand spune ca respectivul este "foarte calificat" . A dat de fapt in anul 1994 la Spiru Haret avand o "super pregatire" conform diplomei de liceu unde scrie ca a obtinut performanta medie de absolvire de 6,09.Cu o astfel de pregatire de cultura generala nu avea cum sa continuie studiile superioare la un inalt grad de performanta. Se vede clar ca pilele merg. Concluzia: ele ste pila miliardarului. Cinste celor care l-au propus si mai mult, cinste celor ce l-au ales.
Gheorghiu Ioana la 20 Septembrie 2011, ora 15:41
si probabil ca peste 80% din salariu va fi "redirectionat" in diverse locuri....
Dl Constantinescu nu era bun, ca probabil nu lua spaga si nu cotiza mai departe....
daca unul ca acest tinerel e mai bun decat tatal asigurarilor din romania....ce sa mai vorbim
nu am nimic impotriva tinerilor, dar nici chiar in halul asta.
si daca este adevarat ca media de absolvire a liceului este 6.09....ce sa mai zic
traim in romania si exemple de genul acesta sunt la toate nivelele......
David la 20 Septembrie 2011, ora 17:17
Exact, adica cei 10 milioane de eur cotizati de Adamescu au avut efect, de au ajuns sa il angajeze pe unul care a terminat facultatea la Spiru Haret. Stiam ca nici macar in conducerile companiilor nu ajung oameni care au facut facultatea la privat in Romania, dar se pare ca la conducerea CSA e posibil. Tot e bine ca nu au pus-o pe EBA.
Bianco Nero la 21 Septembrie 2011, ora 00:19
Romeo Comaniciu nu este un baiat prost,deloc, este un manager f. bun, ambitios..un bun negociator in asigurari in special de auto si case.. si atat..Nu suporta asigurarile de viata .. n-a vandut nici una din principiu, pentru ca presupuneau ceva efort si bani putini la comisioane, nu ca cele obligatorii la care doar intinzi mana si incasezi parai..
Nici nu conteaza media.. n-a contat invatatura nici pentru Dl Basescu si l-a ales boboru' de 2 ori..
Este un tip inteligent si puternic, carismatic, insa e departe de cunoasterea asigurarilor , a legislatiei,contabilitatii, actuariatului, managementului unei companii.. a stat totusi intre cei 4 patru pereti ai biroului sau local vanzand f performant, e adevarat..si fff rar a pasit in sediul central al unei firme.. adica macar al Astrei
Si eu cred ca ar fi fost mai indicat sa fie aleasa o persoana mai inteligenta si mai capabila.. chiar din curtea ASTRA daca Adamescu asa a decis cu... bt:). Si Mustatea este in ciuda contestarii pietei , un om care macar stie asigurari ...si are experienta in toate compartimentele organizatorice ale unei companii......asa va conduce poate din umbra, CSA.. suflandu-i lui Romeo cum se calculeaza rezervele...dar parca are nevoie cineva de stiinta in tara asta.. doar de cunostinta..
Cristian la 22 Septembrie 2011, ora 14:16
Asistam in aceste zile la cea mai ordinara si mizerabila inginerie din piata de asigurari , chiar sunt lipsiti de cel mai bun simnt !!! Probabil ca nu se va schimba nimic nici de acesta data , banii conteaza pana la urma si nu un manager cu experienta si bine pregatit profesional !!! oricare ar fi acela si sunt cunoscuti in piata cei care ar avea dreptul macar sa aspire la un asemnea post .
Acesta societate ASTRA a fost implicata in tot feluri de scandaluri de la privatizare si pana acum !!! mai ales cu privatizarea !!!!!

Ce vor crede marile comapanii staine din tara asta ??? care detin peste 90 % din piata de asigurari !!!

Este o rusine !!!!

  Inapoi la articolul Miliardarul Adamescu, despre managerul propus la sefia CSA: A venit vremea celor tineri

Setari Cookie-uri