Comentarii pe articolul Managerii din SUA si Marea Britanie, surprinsi de criza economica


A dracului surprindere...

Constantin Tudoran la 15 Iulie 2008, ora 16:39
A dracului surprindere...
Cred si eu... E complicat sa te pregatesti s-o iei in freza!
E nevoie sa fii boxer cu experienta!
Si majoritatea au doar experienta anilor in care trebuia doar sa produci ca piata absorbea oricum si oricat.
Sa vedem acum care va supravietui cand va trebui sa se bata la propriu pentru segmentul de piata si pentru fiecare client.
O sa curga sange si strazile se vor umple de "cadavre".
Luati-va umbrelelel de-acasa ca ploua cu manageri "vopsiti".
Viorel Adrian Dumitrache la 15 Iulie 2008, ora 17:44
Esti malitios, amice! Gandeste-te ca avem trei crize suprapuse: a petrolului, a creditelor, si a otelului. Iar in Romania mai avem si criza nesimtirii firmelor de servicii monopoliste (apa, etc.), precum si cea a fortei de munca ce imigreaza. Cat de mintos ai fi, nu-i simplu deloc. Cere sa transformi ziua in 14-16 ore de munca! Si tot iti mai aduci aminte a doua zi ca mai era ceva...
Claudia Ciocan la 15 Iulie 2008, ora 18:12
Intra-adevar, e putin malitios primul raspuns, insa rezonez - se vor selecta "natural" cei mai buni in modelul de afacere. In schimb, managementul riscului - si nu oricare, adica nu doar cel financiar, ci managementul strategic de risk aplicat din timp, de profesionisti - si o planificare atenta tinand cont de riscurile strategice iti poate permite sa navighezi competitiv sau macar sa te mentii pe piata. Exista chiar si cursuri de training in asa ceva. Dar fireste, vorbesc din alta "sfera", nu ma aflu in tara, asa ca pe unde sunt s-a auzit de "strategic risk management". Si culmea, aici sunt se si aplica. Criza, necriza, trebuie sa fii pregatit de orice. Fireste, nu e usor si in totalitate nu poti amortiza impactul. Mult sucess oamenilor de afaceri romani, celor care se straduiesc sa faca munca cinstita in tara!

  Inapoi la articolul Managerii din SUA si Marea Britanie, surprinsi de criza economica

Setari Cookie-uri