Comentarii pe articolul Leul s-a depreciat puternic


Leul se depreciaza PUTERNIC. Cursul BNR a atins un nou maxim din acest an

Zanet Mitrita la 22 Septembrie 2011, ora 14:08
Potrivit Codului Fiscal, nivelul accizelor se calculeaz la cursul de schimb euro-leu din prima zi lucrtoare a lunii octombrie, publicat de BCE. Raspunsul este simplu: Hotul=statul roman va creste cat va putea pana dupa prima saptamana a lunii octombrie cursul euro pentru a putea incasa ceva mai multi bani din accize. Parca si rovignetele au la baza acelasi curs. Romanii spoliati deja de criza vor da jos si a 7 piele pentru Bou. Nu mai este mult si vom scapa de ei.
Soare Marius-Florin la 22 Septembrie 2011, ora 16:13
Zetra Mitrita a punctat cat de bine cu putinta...
Eu nu as putea fi asa calm ca tine...mai degraba i-am impusca ca si asa sunt prea multi!!
Eugen-Rasvan Davidescu la 22 Septembrie 2011, ora 21:38
Comentariile astea BOMBA de 2 LEI, , gen "Leul se depreciaza PUTERNIC", ma duc cu gandul la un curs de 5,00 RON / Euro. Dar citesc articolul .. si ma linistesc, ca de fapt cursul e pe unde-l stiam de saptamana trecuta !
Fratillor, nu va mai jucati cu stiri-bomba cu MAJUSCULE, ca facem INFARCT !!!
Peceresoare la 28 Septembrie 2011, ora 14:56
@Mitrita - codul fiscal ART. 218 Conversia n lei a sumelor exprimate n euro
Valoarea n lei a accizelor i a impozitului la ieiul din producia intern, datorate bugetului de stat, stabilite potrivit prezentului titlu n echivalent euro pe unitatea de msur, se determin prin transformarea sumelor exprimate n echivalent euro, pe baza cursului de schimb valutar stabilit n prima zi lucrtoare a lunii octombrie din anul precedent, publicat n Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

  Inapoi la articolul Leul s-a depreciat puternic

Setari Cookie-uri