Comentarii pe articolul Taxarea BANCHERILOR: De ce nu pot fi impozitati cei care au pe mana finantele mondiale


sint de acord, dar

Dina Mihai la 26 Septembrie 2011, ora 18:36
sint de acord ca trebuie taxati, dar trebuie si metode de frinare a pornirilor "animalice" impotriva romanilor.

sa se limiteze \ termine cu externalizarea serviciilor catre firmele mama (sint multe metode de externalizare folosite la greu de companiile din RO, metode prin care banii sint transferati in afara. asa ajung sa aflu de statii obisnuite cotate la 80.000EUR, interventie de 1 zi taxata cu 500.000EUR sau tranzactii facute in RO si taxate procentual de firma mama)

sa se aplice o impozitare in functie de un raport incasari REALE vs salarii REALE, sa se limiteze fractional salariile+primele celor de sus in functiile de cel de jos, sa se deconteze TVA in functie de contributia la buget (aici apar alti hoti din pacate)

ECONOMIA DE PIATA E O MEGA-ESCROCHERIE: nu exista in realitate. ea este doar un paravan pentru a justifica preturile de multe ori aberante.
Maria Maria la 27 Septembrie 2011, ora 14:09
Sunt deacord cu taxarea reala a bancilor.Dar cine este "cel" care impune taxarea bancilor si verificarea reala a impozitarii lor.Domeniul bancar este un haos planificat pentru imbogatirea unui mic segment de oameni ,saracirea segmentului majoritar si un procent de "dolce vita" a segmentului prin care se fura bani clientilor sub diverse forme legale.

  Inapoi la articolul Taxarea BANCHERILOR: De ce nu pot fi impozitati cei care au pe mana finantele mondiale

Setari Cookie-uri