Comentarii pe articolul Bancile romanesti majoreaza dobanzile la credite


cresterea dobanzii

Felicia Daniela Alexuta Felicia la 29 Octombrie 2007, ora 08:34
cresterea dobanzii
Da,la bancii este ceva nornal,eu asa patesc la fiecare 6luni mi se creste rata din cauza dobanzii,dar cand am facut creditul nu mi-a explicat nimeni exact ce inseamna si de la 160ron am ajuns sa platesc 200ron.
Ionut Mateescu la 29 Octombrie 2007, ora 10:16
Bancile sunt niste camatari cu acte in regula, acesta este sistemul dorit de mai marii lumii si se doreste a fi implementat si in Romania... adica sa fi dator cat mai mult timp ca sa fi un cetatean "model" si sa muncesti in liniste toata viata ca sa-ti platesti datoriile sa nu care cumva sa te gandesti la cine conduce tara, de ce o conduce asa .... sfatul meu este sa incercati sa nu va bagati la sume mari de imprumut ca o sa trageti toata viata si veti trece pe planul doi copii si multe altele... o zi buna PS. Si sub pretextul: "Aparitia acestora pe site presupune insa verificarea noastra prealabila, aici urmand sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a edita / elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii." ti se poate pune si pumnul in gura la diverse comentarii.
Romica Gavrila la 29 Octombrie 2007, ora 12:33
Aveti dreptate; in schimb am o mare nelamurire de ce nu suntem anuntati, noi cei care avem credite, de marirea dobanzii si ne trezim la un moment dat ca suntem restanti datorita faptului ca banca (ex a marit dobanda si m-am trezit dupa cateva luni ca nu mai aveam aceeasi rata lunara, iar eu nu primisem nici o informare in acest sens din partea bancii). ESTE POSIBIL ASTA ??? Suntem dusi de nas si chiar nu le putem face nimic acestor giganti hoti !?
S Mendelssohn la 29 Octombrie 2007, ora 18:23
Da, este posibil din pacate. cred ca este o tehnica de jumulit bunul platnic. Banca face un anunt voalat cvasiinvizibil ca sa nu poate fi trasa la raspundere si apoi omul se trezeste dator fara voie si plateste penalizari din care banca castiga. Nu orice banca, ce-i drept.
Problema apare in multe domenii si atat timp cat legea considera valabila si anuntarea clientului sub forme voalate cu caractere microscopice, formulari neclare sau anunturi scrise cu galben pe alb, aceste practici vor continua.
Gabriel Sere la 29 Octombrie 2007, ora 19:07
Ar trebui sesizat Oficiul pentru Protectia Consumatorului, poate se rezolva chestiile astea, macar cu drepturile bancii si obligatiile clientului. De ce numai unii sa aiba drepturi s altii numai obligatii?
Sorin Stircu la 29 Octombrie 2007, ora 20:06
Asa se intampla cand semnati pe dobanzi variabile !!! banca isi rezerva dreptul de a modifica rata dobanzii !! poate in contractul de credit scrie ca nu sunt obligati sa anunte clientii !! refinantati la VOLKSBANK ca sunt dobanzi fixe si nu aveti dureri de cap !!
Ioan Cornel Grigorescu la 29 Octombrie 2007, ora 23:00
Una peste alta noi suntem fraieri; ce se roaga ei de noi sa facem credite? putem spune ca semnam fara sa citim si daca citim tot semnam ca asa suntem noi cand vedem o suma de bani, TRAIM CLIPA SI DUPA ACEEA PLATIM de trei ori suma si de nu stiu cate ori clipa de placere pe care am trait-o. Stie cineva daca da o banca faliment ce se intampla cu ratele noastre????? eu abia astept sa o vad si pe asta.
Magdalena Popescu la 29 Noiembrie 2007, ora 15:38
Cand am facut imprumutul la fostul Finansbank si actualul Credit Europe Bank acum 2 ani in urma, nu mi s-a spus nicidecum ca dobanda este variabila, si daca nu am alimentat cardul cu suma datorata timp de 2 luni (deci doar o intarziere de 2 rate) am fost amenintata de Credit Ipotecar, citez din clasicii inca in viata -"stiti ce va asteapta nu!!!!! ,parca as fi fost delincvent.Noi ne imprumutam pentru ca intr-adevar avem nevoie, dar si "corecta" Banca are bevoie de noi, altfel cum s-ar explica salariile fabuloase in crestere continua, ca si dobanda pe care o solicita? Prin urmare ar trebui sa-si schimbe politica, sa mai ofere cate un avantaj real si sa cunoasca limbajul politicos urmand zicala (care nu se respecta de catre angajatii bancii) "Clientul nostru = stapanul nostru"

  Inapoi la articolul Bancile romanesti majoreaza dobanzile la credite

Setari Cookie-uri