Comentarii pe articolul Ce scrie presa internationala despre inchiderea fabricii Nokia


Petitia de desecretizare a contractului Nokia

Teodor Bita la 29 Septembrie 2011, ora 21:32
Contractul Nokia este un nimic in comparatie cu Rosia Montana. Oare nu ar trebui ca poporul care a votat sa cunoasca adevarul despre fiecare contract?

Pentru ce exista contracte secrete atata timp cat in joc sunt vietile a mii de oameni sau bogatiile solului si subsolului? Cumva pentru a putea obtine cineva foloase de pe urma acestor contracte?

Marketingul presupune convingerea prostului ca totul este asa cum i se spune. Adevarul este ascuns in acte incuiate bine in seifuri.

Tu cititorule, ce vei castiga din contractul cu Rosia Montana? Va plati Statul Roman datoriile acumulate? Nu, tot noi le vom plati si copiii nostrii. Politicienii vor continua doar sa minta si sa se plimbe cu elicopterele pentru ca drumuri nu avem si nici nu vom avea prea curand.

Drumuri se fac doar acolo unde interesele partidelor politice impun aceasta. Locurile de munca vor fi ocupate de cei care se ploconesc partidului la putere si fraierilor care vor tine gura inchisa multumindu-se cu o viata mizera in continuare.

Pentru cei care mai au un dram de demnitate, daca mai sunt in Romania astfel de oameni, nu va fi nimic disponibil, nimic de castigat, marea majoritate a romanilor se vor zbate in continuare in mizerie, foamete, lipsuri de tot soiul.

Pentru ce sa semnez o petitie care nu va fi niciodata luata in seama de un guvern ca cel actual sau ca cele trecute?

Abia cand isi vor reaminti romanii ca stramosii lor au avut demnitate si vor reusi sa inteleaga ca fara ea nu pot depasi starea de mizerie in care se zbat, nu vom mai avea astfel de cazuri ca Nokia.


la 3 Octombrie 2011, ora 00:05
Subscriu la cele spuse de d-l Teodor.

Sa ne unim toti romanii, asa cum am facut-o la marile realizari nationale, sa demonstram si acum ca impreuna suntem forta care conduce Romania si nu niste politicieni corupti care isi urmaresc DOAR interesul lor personal vanzand bunurile noastre mostenite din mosi-stramosi.

Niciodata nu am crezut si nu voi crede ca ramasitele spiritului nostru romanesc nu mai exista in fiintele noastre si stiu ca mai presus de toate vrem demnitate si sa fim singurii raspunzatori pentru soarta noastra si a resurselor noastre.

  Inapoi la articolul Ce scrie presa internationala despre inchiderea fabricii Nokia

Setari Cookie-uri