Comentarii pe articolul Kilometrul si panglica: Boc si Boagiu au inaugurat 4 kilometri din Centura Constantei


Inaugurari partiale

Cv la 1 Octombrie 2011, ora 19:44
Boc este foarte istet sa inaugureze cate 4 km. Tariceanu nu a fost la fel de istet si la sarsitul mandatului i s-a reprosat ca nu a construit niciun km de autostrada desi cativa km facuse si el.
la 3 Octombrie 2011, ora 18:22
Nu-mi venea sa cred azi dimineata cand veneam dinspre Mangalia spre Navodari si am uitat s-o iau prin centrul Constantei ca sa nu mai stau la coada de TIR-uri si camioane care blocau soseaua de centura din zona industriala a orasului. Dar minune!!!! Soseaua de la Doraly pana pana la podul de la IPMC(zona industriala) si de acolo mai departe, care de obicei era supraaglomerata si stateai la 4-5 semafoare pana treceai, de data aceasta era libera..libera. si complet refacuta. La superlativ!! Asa da circulatie urbana.
Succese si la cat mai multe astfel de realizari. Politicienii de toate culorile ar trebui ca de acum sa lase vorbele mai la urma si sa se apuce de treburi serioase! Pentru ca se poate. Si nici oamenii nu mai sunt chiar asa de naivi cum sunt considerati de catre unii si lucrurile bine facute vor fi cele ce-i vor recomanda acum si alta data. Nu simple vorbe aruncate in vant si fara nicio acoperire.

Asta inseamna civilizatie.

  Inapoi la articolul Kilometrul si panglica: Boc si Boagiu au inaugurat 4 kilometri din Centura Constantei

Setari Cookie-uri