Comentarii pe articolul Cele mai bune universitati in care inveti economie. Care e facultatea ta?


?!?!?! Documentare f. slaba

Andrei la 4 Octombrie 2011, ora 09:05
Asta este articolul care m-a convins sa ma dezabonez de la newsletter-ul Wall-Street.
Documentarea, desi face trimitere la sursa, este foarte proasta.
Precizari:
O facultate are mai multe specializari. Clasificarea ministerului, care poate fi subiectiva, se face in functie de specializarile oferite de fiecare facultate. Ori, in cadrul unei facultati sunt mai multe specializari: economie, finante, contabilitate, management, marketing, cibernetica, administrarea afacerilor, relatii economice internationale etc., fiecare dintre acestea avand o clasificare separata, insa toate insemnand ECONOMIE. Trebuia facuta precizarea ca aceasta clasificare se face pentru specializarea economie si nu pentru domeniul economie.
Si, da, FEAA pe care am absolvit-o este clasificata E, la specializarea economie, dar la alte domenii este A, B, si uneori C.
Astept o actualizare a articolului, poate cu un alt autor.
Cactus la 17 Octombrie 2011, ora 01:04
Daca si Universitatea Gheorghe Cristea si Universitatea Brancoveanu sunt inaintea Iasului, Craiovei, Oradea, Pitesti ... inseamna ca inca mai merge spaga. Daca vreti stiri de senzatie despre aceste clasamanet va dau eu. Poate asa vedem si noi cum ajunde o universitate infiintata de 10 ani inaintea universitatilor consacrate.

  Inapoi la articolul Cele mai bune universitati in care inveti economie. Care e facultatea ta?

Setari Cookie-uri