Comentarii pe articolul Ce faci dupa ce ai fost dat afara? Povestile a trei angajati de la Nokia Jucu


Cand ati fost la Nokia?

Grig la 4 Octombrie 2011, ora 10:10
Mai oameni buni, articolul asta e facut de la birou si vreti sa-l vindeti cu titlu de exclusiv. Asa-zisele personaje sunt compuse dintr-o colectie de opinii care circula pe internet si nici macar nu suna natural in gura celor trei personaje. Ia auziti: As zice ca vin din nou alegerile :)

Iar apoi, daca tot ati fost pana la Jucu, unde sunt fotografiile voastre si de ce folositi fotografiile facute de agentii chiar la inaugurare (a se vedea cele trei batrane din fundal din slide-ul al treilea).

Deci?
Wall-Street.Ro la 4 Octombrie 2011, ora 10:32
Salut, Grig! R: Ieri, 3 octombrie, am fost la Nokia. Numai bine!
Tache Andrei-Bogdan la 4 Octombrie 2011, ora 12:18
Pe mine ma surprinde altceva. Sunt foarte relaxati oamenii in acea parte a tarii tinand cont de faptul ca este criza, nu se gasesc locuri de munca si s-au trezit in strada.
Al 3-lea angajat declara ca are 4 telefoane dintre care un iPhone si un Samsung care ii place mai mult deci probabil un smartphone de aceeasi categorie. UAU !!! la un salariu de 8 milioane? UAU !!! Asta arata care sunt prioritatile noastre ca neam si cat de mult stim sa ne planificam viitorul (mi-am luat iPhone dar habar nu am cu ce voi trai maine. Bine ca am azi cu ce ma afisa la prieteni si la terasa.)
As vrea sa pot fi si eu atat de relaxat.
In ce priveste venirea alegerilor, Grig, sa stii ca romanul nu mai e chiar atat de prost cum era imediat dupa revolutie. Foarte multi oameni gandesc asa si foarte multi sunt circumspecti in ceea ce priveste promisiunile propagandistice in preajma alagerilor. Chiar si oamenii fara studii avansate de sociologie sau politica au inteles dupa atata timp cam cum stau lucrurile in tara asta si cam cat pret sa puna pe declaratiile sforaitoare ale asa zisilor politicieni din Romania.
la 4 Octombrie 2011, ora 14:40
Atunci cand ti se spune ca ai ramas fara serviciu, cu siguranta nu este cea mai buna veste pe care ai vrea sa o primesti. Dar ce ar putea sa faca acesti oameni ? Sa clacheze, sa se lamenteze, sa se resemneze sau sa priveasca cu putina speranta in viitor? Iar doi dintre cei intervievati sunt tineri, ei chiar au o sansa. Si faptul ca afisezi o nota pozitiva, eu cred ca iti da mai multa incredere in tine. Observ ca noi vrem sa vedem cu tot dinadinsul numai fete triste si posomorate si aici chiar nu vreau sa fiu ipocrita.
SI INCA CEVA: personal felicit intreaga echipa de la WALL-STREET, pentru ca in proportie de 98-99% le citesc cu placere articolele.
" Zambeste, maine o sa fie si mai rau".
Laura Popovici la 4 Octombrie 2011, ora 19:02
De 21 de ani traim in aceasta stare de lucru: azi angajat maine somer; ar trebui sa ne dam cu capul de pereti lde fiacare data, la o astfel de veste?...

Ii admir si-i felicit pe acei oameni care intr-o situatie grea, poate chiar disperata isi pastreaza calmul si cumpatul, capul pe umeri. Si am incredere ca fiind optimisti si chibzuiti o vor scoate la capat.

Asadar, sa ii sustinem si sa mai terminam cu generalizarile fataliste.

  Inapoi la articolul Ce faci dupa ce ai fost dat afara? Povestile a trei angajati de la Nokia Jucu

Setari Cookie-uri