Comentarii pe articolul Ce trebuie sa faci pentru a deveni preferatul sefului?


Preferatul sefului

la 4 Octombrie 2011, ora 20:55
Un articol frumos care contine sfaturi utile doar daca seful este un om pregatit, un om cu caracter si stie ce trebuie facut.Din pacate noua generatie de sefi nu prea stiu ce trebuie facut ca sa nu mai vorbim de cum trebuie facut. Eu vorbesc doar de ce cunosc, de sefi din intreprinderi de stat unde procesul normal de selectie a sefilor a fost dat peste cap. Nu se mai respecta pregatirea de specialitate, vechimea , aproape nimic. Managementul privat la acei mamuti e o utopie deocamdata. Ar mai trebui umblat la legislatie si la altele.Imi plac Facultatile de Management care scot direct manageri. Sunt la noi scoli pentru antreprenori ?
la 5 Octombrie 2011, ora 06:47
politica de azi in privinta sefilor este urmatoarea: sefii nu trebuie sa stie cum se efectueaza o activitate specifica ,este suficient sa ordoni celorlalti sa faca,doar esti sef. Iar oalele sparte le plateste subalternul pt ca el raspunde de ceea ce face chiar daca seful i-a ordonat sa faca un lucru gresit! Si ai de ales : ori faci ce zice el si iese prost ori spui nu si ai zburat din post.
la 5 Octombrie 2011, ora 21:31
Dar de ce trebuie sa fii prefertul sefului ?
Ela la 10 Octombrie 2011, ora 10:28
"Daca seful va depune mai mult efort ca sa te convinga sa iti faci treaba sau sa medieze conflictele pe care le generezi" - inseamna ca e un sef incompetent care matura problemele sub pres si rezolva efectele secundare ale acestora - investind evident din "timpul sau pretios" in loc sa investeasca putin in a analiza conflictul de interese sau incompatibilitatile ce stau la baza tuturor problemelor - pe care cel mai probabil el le-a generat prin incompetenta sau dezinteres fata de munca si responsabilitatile pe care le avea ca sef.
I

  Inapoi la articolul Ce trebuie sa faci pentru a deveni preferatul sefului?

Setari Cookie-uri