Comentarii pe articolul Nemtii vor sa se intoarca la marca. Ce parere aveti?


Babilonul Europei...

Dr.Med.Jabben Doina la 6 Octombrie 2011, ora 21:08
Doamnelor si Domnilor,
ce este de fapt Europa comuna ? un fel de Babilon, biblic, unde sau adunat tari cu limbi si mentalitati diferite, in speranta ca vor deveni omogeni.. si sau gindit ei, sa -si fac un cont comun bancar..
Germania fiind mult mai dezvoltata decit alte tari, are misiunea grea sa plateasca mai mult decit alte tari....
dar iata ca o prima tara la orizont are datorii imense ( chiar si Germania are vre-o 2 bilioane de datorii )si trebuie scoasa din namol...cu " sprijin comun financiar ", vor urma si alte tari cu acelasi diagnostic : Datorii..
cind e vorba de datorii, stiti proverbul : frate ca frate, dar brinza, e pe bani...nemtii se vor satura sa tot plateasca...
daca grecii ar fi pastrat Moneda lor, azi nu ar fi falimentari..
numai prin turism, primeau destula valuta straina,..

Europa comuna se v-a dezmembra, , moneda Nationala v-a intra nepoftita
dar mult dorita..
pe usa.
la 9 Octombrie 2011, ora 18:33
Daca ar fi un babilon ar fi simplu , dar eu cred ca e ceva mai grav acest concept de UE . Eu cred ca toata acesta masinatiune a fost pusa de cateva minti bolnave de Bancheri care au reusit sa induca in eroare guvernele europene, care acum se vad in imposibila postura de indreptare a lucrurilor deoarece marii bancheri au ascuns banii iar acum nu mai au cu ce sa se joace pe piata ( banii sant jucariile cele mai ravnite de bancheri). Reintoarcerea la monezile nationale nu va fi departe . Am vrut sa copiem modelul de peste ocean SUA, nu se poate. Statele unite sant o multime de populatii care nu au o indentitate foarte clara ca in europa si de aceia sa reusit mentinerea unei monezi unice. In europa este imposibil de a crea acest lucru.

  Inapoi la articolul Nemtii vor sa se intoarca la marca. Ce parere aveti?

Setari Cookie-uri