Comentarii pe articolul Apartament in Bucuresti sau casa langa oras: Cum iti alegi locuinta?


Dezinformare

Sbc la 7 Octombrie 2011, ora 10:21
Intr-adevar, faptul ca scapi de poloarea si zgomotul din Capitala, este extraordinar. Problema e ca dai de probleme pe care nu le-ai luat in calcul.
Faptul ca nu poti pleca pe jos catre metrou, poate fi un minus enorm. Haitele de caini care au impanzit zona "rezidentiala" din Popesti Leordeni abia asteapta sa te prinda.
Praful care pluteste in aer, facand de multe ori aerul irespirabi, este alt criteriu care ar trebui sa te faca sa te gandesti de doua ori inainte de a te muta.
Utilitatile de care NU dispune zona. Pe site-urile agentiilor imobiliare care promoveaza "ansamblurile" (asa se numeste mai nou cand construiesti un bloc - ai ansamblu), se scrie clar si convingator ca "dispune de toate utilitatile", cand, de fapt, ai o fosa amarata, iar apa provine din "out sapat la mare adancime" - 5-10 m.
"Zona Popesti-Leordeni beneficiaza de metrou cu statia la Dimitrie Leonida, iar in fata statiei exista un platou foarte mare unde oamenii isi pot parca masinile". Oare aleea din fata metroului, cu masinile lasate pe iarba (inghesuite), inseamna "un platou"? Daca vrei sa pleci pe la ora 10, clar ca nu mai ai unde sa parchezi.
Curentul electric e iarasi o mare problema. Cand, in sfarsit, te muti si realizezi ca nu-ti porneste centrala, e groaznic. Doar pretiosul stabilizator poate sa faca o minune. Si stai mereu cu teama ca, la una din numeroasele pene de curent, poti sa ramai fara aparatura din casa.
Apartamentele sunt mai ieftine in zona Popesti Leordeni?! NU. Sunt mai scumpe decat un Bucuresti. Aici dai in jur de 1000 e/mp. Ca sa ce? Sa stai "la bloc la tara".
Sunt foarte multe de spus. Singurul sfat pe care il pot da e: ganditi-va de doua ori inainte de a va hotari sa plecati din aglomeratul Bucuresti.

  Inapoi la articolul Apartament in Bucuresti sau casa langa oras: Cum iti alegi locuinta?

Setari Cookie-uri