Comentarii pe articolul Ocupati Wall Street-ul! Se clatina capitalismul?


Jos capitalismul

Dimache Florin la 7 Octombrie 2011, ora 15:00
Respect amercicanilor care au iesit in strada!! La cat mai multi.
Florin la 7 Octombrie 2011, ora 16:24
Pacat ca astfel de proteste PASNICE nu vor duce la nicio schimbare reala. Uitati-va la istorie, orice schimbare cu adevarat importanta s-a realizat in urma unor VIOLENTE, chiar daca ne place sa o recunoastem sau nu.
Alex la 7 Octombrie 2011, ora 17:11
cam asa se bucurau cate unii si cand au iesit rusii sa ii sprijine pe bolsevici. dupa care l-au aplaudat si pe stalin. care-i omora. si nu oricum, ci prin tortura.

ce fascinatie pentru datul cu gura si urlatul pe strazi!
Paun Cristian la 7 Octombrie 2011, ora 19:57
Capitalismul nu are nimic de a face cu productia de moned din nimic care st la baza sistemelor economice moderne actuale. Socialismul monetar este cauza tuturor crizelor din economiile moderne. Iar cauza saracirii populatiei este tot statul: inflatia pe care a creat-o multiplicand bani la nesfarsit a imbogatit pe unii (pe cei apropiati de robinetul cu bani) si i-a saracit pe cei mai multi.

Este o manipulare ordinara care va duce la ce: la un socialism si mai mare.

Pcat c suntem cu totii niste ignoranti si nu citim ce trebuie si cum trebuie. Nu avem decat sa distrugem si bruma de capital privat care a mai ramas si apoi o sa preia statul controlul factorilor de productie si de aici pana la painea pe cartela mai e un singur pas.

Astfel de tmpenii ar trebui contracarate drastic si prompt. Capitalismul autentic bazat pe proprietate privata si initiativa libera nu are nici o legatura cu criza actuala.
Daniel Docan la 7 Octombrie 2011, ora 22:14
Cata dreptate aveti domnule Paun. Dureros de multa dreptate.
Zsombor Varga la 8 Octombrie 2011, ora 09:10
Capitalismul nu e de vina?Bancherii nu sint de vina?Unde e puterea de cunparare?
80% din populatie adica cei care au un salariu o duc la banca,astia au dat la toate lumea credit stiau ca cunva o sa recupereze bani,si iata unde am ajuns.Ia intrebati oameni unde isi duc salariile!
Vladutiu Liana Maria la 8 Octombrie 2011, ora 13:22
Cristian, poti sa dai un exemplu de capitalism autentic, oriunde in lume ? Se pare ca teoria nu se potriveste cu practica. Se ajunge in final la oligarhie bancara (asa cum invatam la scoala pe vremea comunistilor) si la capitalism salbatic. Faptele o dovedesc, din pacate !
Dorinel la 8 Octombrie 2011, ora 16:45
sa dea dumnezeu sa se extinda aceasta miscare pe tot globul si sa fie acestea primele semne de schimbare a acestui capitalism salbatic!
Mikiduta la 10 Octombrie 2011, ora 09:03
cristian paun ai mare dreptate. nu am invatat nimic din comunismul pe care l-am trait toti. nu impotriva sistemului capitalist ar trebui sa ne revoltam. ci impotriva nerespectarii legilor, impotriva celor care fac legi strambe si permisive si impotriva celor care nu aplica legile corect. impotriva hotiei si jafului legalizat, ar trebui sa ne revoltam. si impotriva mincinosilor care vor sa ne convinga ca albul e negru si negrul e alb. pentru asta ar trebui sa militam: pentru respectarea legii si aplicarea ei tuturor cetatenilor bogati sau nu. pentru imbogatire pe cai cinstite prin munca nu frin furt si inselaciune. asta e cheia progresului , munca cinstita , afacerile cinstite si respectarea legii. asta ne-ar face pe toti egali fara sa fie nevoie sa schimbam o societate , fara sa fie nevoie de proteste si fara sa fie nevoie de violenta.
Mikiduta la 10 Octombrie 2011, ora 09:05
si inca un amanunt: celui care a redactat acest articol ii atrag atentia ca se scrie copiii cu trei de i nu cu doi.
Dobrescu Diana la 10 Octombrie 2011, ora 20:15
in sfarsit cineva care gandeste!

  Inapoi la articolul Ocupati Wall Street-ul! Se clatina capitalismul?

Setari Cookie-uri