Comentarii pe articolul Panica si corelare: Bursa se prabuseste la un minim nemaiatins de doi ani [UPDATE 2]


Treziti-va

Morariu la 16 Iulie 2008, ora 14:24
Treziti-va
Voi credeti ca toata lumea castiga pe piata de actiuni ? :) Voi astia care va agitati ca 'scade bursa' ati auzit de timing?
De ce scade? Pai e NORMAL!!! Totul are un CICLU. Iar aceste scaderi is foarte bune pentru cei care erau cu, capul in nori!
Tot va plangeti ca nu mai sunt acei investitori straini, pai e normal, ei au stiut cand sa IASA din pozitiile lor, au auzit de TIMING, sunt PROFESIONISTI care au luat banii amatorilor romani. Daca va intreb daca stiti cu ce se mananca analiza T / F o sa spuneti ca vb. de extraterestrii. Pai stati fratilor, daca nu va informati si voi cum sta treaba cu industria asta normal ca o sa pierdeti.
Ca sa nu mai duceti lipsa de lichiditate, tranzactionati fratilor pe pietele Commodities, Fx(spot sau futures, nu prea conteaza care), Futures, NYMEX, etc. De ce nu tranzactionati acolo?! aaaa, acolo trebuie sa munciti, trebuie sa faceti analize... etc etc. si nu va convine! v-ati obisnuit doar sa bagati bani in bvb si sa ii uitati acolo:)

PS: Sa nu credeti ca sunt un roman idiot care e impotriva castigurilor din bursa, ci din contra din asta imi castig existenta dar nu de pe bvb sau piata de la sibiu ci de pe pietele internationale. De acolo se scot bani seriosi mai copii... De exemplu pe piata FX, un SINGUR ordin amarat e la fel de mare ca volum, ca toate volumele tranzactionate pe bvb intr-o singura sedinta=)))) Cand am auzit acuma ceva timp ca... "Volumele de pe BVB au fost astazi de 7 milioane de Euro" era sa cad pe jos de ras=))))))) Ce-i cu maruntul asta fratilor? Apai la astfel de volume, nu imi trece prin cap decat manipulare! good bye
Igor Ursenco la 16 Iulie 2008, ora 22:01
Subscriu la comentariul oferit (diversificare plasamente mobiliare si hedging valutar), cu o singura precizare.
In timp ce toate bursele europene si nord-americane cunosc o cadere continua,
doar indicii bursieri rusesti "indraznesc" sa cucereasca noi inaltimi.

De aceea Federatia Rusa ar fi, poate, prima "destinatie financiara" alturi de alte tari din blocul noilor economii mondiale emergente BRIC (Brazilia, Rusia, India si China) care nu ar trebui sa lipseasca din portofoliul unui investitor serios. Perspectivele sunt cu atat mai atractive, cu cat rubla ruseasca va deveni, intr-un viitor palpabil, moneda convertibila.

  Inapoi la articolul Panica si corelare: Bursa se prabuseste la un minim nemaiatins de doi ani [UPDATE 2]

Setari Cookie-uri