Comentarii pe articolul Bancile romanesti majoreaza dobanzile la credite


"cresterea dobanzii"

Constantin Bortoi la 29 Octombrie 2007, ora 14:42
"cresterea dobanzii"
Esti grozav , din moment ce spui ca " este ceva normal" iar apoi te miri ca ti-a crescut de la l6o la 2oo euro si ca nimeni nu ti-a explicat...Unde traiesti de nu citesti nici-un ziar, de nu urmaresti emisiuni tv, de nu conversezi cu nimeni...Te-ai aruncat la imprumut fara sa te interesezi si fara sa gan desti. Pai nu sti ce le poate mintea la bancheri, ca urmaresc profituri, altele decat cele aparente ? Imi pare rau de d-ta si de multi altii, care confirmati locul unde este romanul neinformat.
Ana Georgeta Hapca la 29 Octombrie 2007, ora 16:23
E ok si ce spui tu,dar unii in momentul creditului au facut un contract cu societatea numita"BANCA"in care scria :"dobanda si rate fixe"iar in momentul solicitarii creditului si-au platit toate comisioanele.La trei ani dupa creditare iti vine o recomandata in care ti se explica faptul ca datorita inflatiei si mai stiu eu ce s-au vazut nevoiti sa modifice dobanda la credit.Daca te razboiesti cu ei prin lege nu-ti mai raman bani sa-ti platesti rata lunara,si asta nu e ok!
Sandu Dan Gita la 30 Octombrie 2007, ora 16:18
Dragilor, din pacate nu avem cultura bancara. exista credite cu dobanda fixa si credite cu dobanda variabila. nu mai plangeti daca nu stiti sa va informati. Dobanda variabila este un risc asumat, iar la momentul acordarii ati fost suficient de naivi sa credeti ca aceasta va fi la fel pe toata perioada de creditare. Daca dobanda se micsora nu aveati nimic de comentat. In ignoranta voastra fata de ceilalti, nu v-ati informat despre acest aspect. Poate ar trebui sa fiti mai atenti alta data. Succes.

  Inapoi la articolul Bancile romanesti majoreaza dobanzile la credite

Setari Cookie-uri