Comentarii pe articolul Relansarea economiei: Care sunt solutiile celui mai bogat roman


Arhitectul Patriciu...

Dumitrache Viorel Adrian la 19 Octombrie 2011, ora 07:58
...face o analiza economic corecta. Ar trebui ca pleiada de analisti si finantisti care se perinda pe sticla sa bage capul in pamant de rusine. Sau, cel putin, sa se abtina de la elucubratii!
Cucu Adrian-Constantin la 19 Octombrie 2011, ora 10:24
Nu contesta nimeni ca Patriciu nu are capacitati intelectuale mari insa eu contest cum a facut averea. Daca esti capabil si destept, nu intrii in politica sa faci avere. Daca iti respecti meseria, devii mai bun, devii expert si iti ajunge sa traiesti decent insa cand ai intrat in politica automat faci parte din niste grupuri de interese, meschine dealtfel. Deci, concluzia ar fi, ca lui ar trebui sa ii fie rusine, nu analistilor. Nu mai transformati agresorul economic in victima ! Sa fim realisti !
Dragomir Andrei la 19 Octombrie 2011, ora 10:34
Poate in teorie Domnul Patriciu are dreptate dar realitatea este ca si dansul se adapteaza in Romania la "realitatile" economice in sensul ca este stiut faptul ca firmele lui nu isi platesc furnizorii cu lunile si sunt deja cateva procese de insolventa pe rol si probabil ca vor mai aparea si altele. Domnul Patriciu cel putin macare prin firmele lui daca tot vorbeste ar trebui sa fie primul care sa dea exemplu cum se face si cum nu se face si sa isi plateasca macar furnizorii lui in termenii contractuali agreati. Pana atunci de ce as lua in considerare ce zice Patriciu ??????
Ipati Stefan la 19 Octombrie 2011, ora 16:26
sunt pentru o Romanie cum s-ar merita s-o aiba romanii dar este foarte mare decalajul de interese si mentalitate dintre ceeace se vrea si ceeace se face cu adevarat.Eu nu sant nici Politician nici nu fac parte din vreun partid de aceea nu am bani , dar traiesc de mai bine de 30 de ani in Germania==si aici ma intereseaza personal sa vad cum se face sa conduci o tara ,ce reguli trebuie sa aplici si sa dai posibilitatea ca cetatenii sa poata sa respecte acele masuri.As avea mare placere daca asi putea sa am un schimb de idei cu Dl Dinu Patriciu deoarece vad de aici de departe ca are idei si viziuni BUNE pentru Romania in general care ar influenta pozitiv viata si bunastarea omului ,romanului de rand.Aici in Germania se pune cea mai mare baza pe bunastarea INSULUI (adica al fiecarui OM in parte )deoarece daca fiecaruia ii merge bine se schimba TOTUL .Daca sunt privit cu seriozitate doresc sa aduc si eu o contributie la posibilitarea de a iesii din impasul in care se afla din pacate si Romania--- prin felul si opinia mea. Am foarte multe de spus numai daca am cu cine sa duc un dialog inteligent si serios.Cu respect Stefan Ipati.

  Inapoi la articolul Relansarea economiei: Care sunt solutiile celui mai bogat roman

Setari Cookie-uri