Comentarii pe articolul Socol, Siveco: Nu cred ca ne vom lista pana in 2013. Bursa nu este pregatita pentru noi


Daca nu vrei sa faci ceva... "ceilalti nu sunt gata"

Rizea Cristian la 19 Octombrie 2011, ora 14:17
Poate Siveco nu e pregatit pentru bursa, cei care chiar au vrut sa se listeze au facut-o, ori in Romania, ori in exterior insa aveau in spatele acestei dorinte si un tel si un motiv.

Din cum suna articolul si din imaginea firmei Siveco in piata, nu cred ca Siveco ar accepta transparenta ce este presupusa pentru a fi listat la bursa, sau cel putin nu acum. Asa ca mai bine spunem ca ceilalti (bursa) nu sunt pregatiti pentru noi.

Cand te bazezi mai mult pe contracte cu statul, e mai complicat sa fi listat la bursa pentru ca s-ar putea ca anumiti viitori actionari pe care nu ai de unde sa-i cunosti, sa-ti puna niste intrebari putin incomode.

Daca Siveco ar fi un business de 500 mil dolari as intelege de ce este deranjant ca sunt tranzactii de doar 1 mil in anumite zile pe bursa, insa nu este. Insa ar avea un avantaj important fiind practic prima si singura companie de IT listata pe bursa ceeace poate insemna un avantaj important. Dar ne intoarcem la motivatia listarii care se pare ca inca nu este destul de clara sau actionarii care o doresc, inca nu au strans desula putere si destule voturi pentru a impune acest lucru.

  Inapoi la articolul Socol, Siveco: Nu cred ca ne vom lista pana in 2013. Bursa nu este pregatita pentru noi

Setari Cookie-uri