Comentarii pe articolul Dragan, Totalsoft: Programatorii romani sunt scumpi. Unul mi-a spus ca vrea bona


Mentalitate de patron romana!Comunistule!

X la 24 Octombrie 2011, ora 16:12
Domnu Dragan sa isi mute afacerile in india, daca romanii nu ii mai convin la pret:)) ca fac indienii o treaba "excelenta"...
Inca ceva, s-au cam terminat prostii care sa munceasca pe te miri ce, si sa stea toata ziua la munca:))
Bravo studentilor ca s-au desteptat si isi fac firme, si ca chiar din postura de angajati cer bani mai multi, bani care se justifica pentru munca prestata!!!
Cat despre extra beneficii in caz de munca peste hotare, sunt totatl deacord...ce sa fac sa plec sa muncesc in tanga-nica pentru firma x, pe aceeasi bani, eventual o diurna pe care tre sa o socotesti pana la ultimul cent sa iti ajunga de 2 mese(nu 3 cum e normal)???Nu cred ca e normal Domnule Dragan dumneavoastra sa prosperati si angajatii sa ramana la acelasi nivel, cat despre marirea oferita de dumneavoastra...faceti un calcul simplu, inflatia e de 3,5%/an, deci marirea a fost doar de 6,5%....care in urmatoarele luni(maxim 6) va pali sub efectul scumpirilor, deci cu ce proect le-ati marit salariile (peste 6 luni)????Va zic eu cu ZERO%!!!!
P Razvan la 27 Octombrie 2011, ora 15:12
Problema domnului Dragan o sa fie ca in india nu il baga nimeni in seama, aia vor toti sa lucreze la ibm, microsoft, oracle. Pe de alta parte, pericolul firmelor mici e care ii iau angajatii e mai mic decat in Romania.

Mi-a placut sfatul comunist dat angajatului "ba tu vreo sa lucrezi 2 saptamani din 4"? Probabil i s-a raspuns "nu, tovarase, eu vreau sa lucrez cincinalul in 4 saptamani jumate"! Evident ca oricine ar accepta un job in care lucreaza 2 saptamani din 4 insa este platit ca pentru 4 saptamani dinainte.

  Inapoi la articolul Dragan, Totalsoft: Programatorii romani sunt scumpi. Unul mi-a spus ca vrea bona

Setari Cookie-uri