Comentarii pe articolul SCURT SI LA OBIECT: Discursul Regelui Mihai in Parlament. Citeste-l aici


Elegant discurs

Gorgan Catalin la 25 Octombrie 2011, ora 11:56
Frumos si elegant discurs.Nu degeaba in monarhiile lumii nivelul de trai este foarte ridicat!
Savulescu George la 25 Octombrie 2011, ora 12:19
Da, Frumos , Elegant si la Obiect .

Slava lui care a fost , este si va ramane un adevart roman , o pilda adevarata
pt generatiile viitoare .
Mioara Tudorean la 25 Octombrie 2011, ora 13:54
Exact, a punctat problemele esentiale si durerile reale ale natiunii, dar intr-un mod elegant si profund, poate greu de patruns pentru oamenii simpli. Insa e discursul Casei Regale, nu al lui Basescu, discurs de "smecher", nici al lui Vadim Tudor, "de nebun", al Ebei, de semianalfabeta sau al altor "domni" si "doamne" din Parlament gen Ion Olteanu, sau "Ciocu mic".
Insa problema e ca de ramanem numai la discursuri, desi Casa Regala, prin O.N.G. pe care le detine, incearca sa faca cate ceva, nu ne ajuta prea mult.
Salvarea Romaniei vine tot de la elite, insa adevaratele elite, oameni care-si vad de treaba in domeniul lor si nu se implica, desi pot si au cu ce in balacareala politica din Romania.Insa, stimati domni si doamne, fara implicare nu reusim sa ajungem decat la frustrare sau sa plecam din tara.
Maria Sa, a provocat si tinerii, in ultima parte a discursului, implicarea din partea lor poate schimba multe, insa conditionat de faptul ca parintii si bunicii lor isi inteleg limitele si le dau voie. Bunicii si parintii ii includ, in primul rand pe cei care s-au legat de un scaun...si nu vor sa lase conducerea celor care poate nu au atata experienta insa sunt dedicati si au o minte deschisa.
Popescu Alexandru la 25 Octombrie 2011, ora 16:05
Minunat discurs, insa urechile infundate ale parlamenterilor romani nu vor recepta nimic; pentru clica nemernica aflata in parlament, in guvern si in toate institutiile, fosnetul banilor e singurul sunet perceput, restul e vorbarie goala; o tara nu poate fi reformata decat de cei care o conduc, asa a fost peste tot in lumea civilizata; din pacate barbarii ce au acum puterea vor sta acolo mult si bine, asta pentru ca noi romanii suntem o mamaliga de popor, needucat si tinut in saracie in scopul de a fi usor de manipulat .... cei peste 4 milioane de fosti membri pcr inca mai hotarasc soarta intregii tari, prin vot si prin nerusinare politica .... suntem cea mai saraca tara din UE, suntem o piata de desfacere pentru gunoaiele tarilor avansate, fapt convenabil pentru majoritatea tarilor din Europa .... sa ne fie de bine daca acceptam sa traim asa...
Neacsu Marin la 26 Octombrie 2011, ora 12:38
A spus in cateva cuvinte ceea ce alti nu sunt in stare sa spuna in mii de cuvinte.
Se cunoaste ca are prestanta, diplomatie si caracter.
Se vede de departe cultura inalta a Regelui.
Nu stiu daca monarhia este o solutie pentru Romania, dar este foarte clar ca sitemul actual social si economic, trebuie schimbat. Si asta sta in puterea noastra. Nu putem lasa guvernantii sa-si bata joc de noi la nesfarsit si sa ne fure. Trebuie sa facem ceva. Trebuie ca elitele tarii noastre sa gaseasca solutii pentru iesirea dincriza a Romaniei, iar noi sa-i sprijinim.
Sper intr-o Romanie cu oameni bogati, sanatosi si fericiti.

  Inapoi la articolul SCURT SI LA OBIECT: Discursul Regelui Mihai in Parlament. Citeste-l aici

Setari Cookie-uri