Comentarii pe articolul Irlandezii au inceput constructia mall-ului de 250 mil. euro din Titan. Vezi cum va arata


Titlu aiurea

Zdrenghia Radu la 25 Octombrie 2011, ora 17:55
Pentru un om care nu e din Bucuresti, titlul te poate duce in eroare foarte usor. Initial, am crezit ca undeva in Irlanda se va face un mall foarte scump care va fii din titan. Tocmai gandul SF pe care il ai la prima vedere a acestui titlu te face sa citesti articolul, iar redactorii sunt perfect constienti de asta. Ca de altfel...nu ma intereseaza ce mall-uri se mai fac in Bucuresti si nu as fi deschis articolul.

Daca vreti sa mai puteti folosii cu mandrie motto-ul de "business in timp real" ar fi bine sa nu uitati carei categorii de cititori vreti sa va adresati si sa renuntati la titlurile de acest gen. Cred ca cititorii vostrii vor substanta in articole si nu titluri pompoase fara nimic in spate (sunt suficiente astfel de cazuri).
Popescu Dan Emil la 26 Octombrie 2011, ora 13:38
Hai sa vedem carei categorii de cititori apartine Radu Zdrenghia. Prima greseala, este "crezit" scuzabila data fiind apropierea tastelor. Dupa care urmeaza "fii" cu 2 de "i", "folosii" iarasi cu 2 "i" si cireasa de pe tort este "vostrii" care se scrie cu 3 de "i" nu cu doi.
Ca sa nu mai spun ca scriind Titan cu T mare, in titlu, ar fi trebuit sa fie tentat sa creada ca irlandezii vor construi un mall pe aceasta planeta, metalul titan, daca ne referim la el, il scriem cu t mic.
Deci unde se incadreaza ? Nu mai citiiiiiii nimic din WS.
Dimache Florin la 26 Octombrie 2011, ora 15:30
Corect D-le Zdrenghia Radu
Radu la 28 Octombrie 2011, ora 15:09
Aveti dreptate in ceea ce priveste greselile gramaticale, D-le Popescu Dan Emil. Poate ca nu scriu cel mai corect sau poate ca eram la serviciu si scriam pe fuga sau poate imi e stricata tasta"i", insa cred ca mai important era sa primesc un feedback la ideea comentariului facut (ceva mai mult decat cel referitor la cum se scrie titan-metalul sau Titan-cartierul).

  Inapoi la articolul Irlandezii au inceput constructia mall-ului de 250 mil. euro din Titan. Vezi cum va arata

Setari Cookie-uri