Comentarii pe articolul Atentie! Romania este aproape de Spania la riscul de tara


Romania....nu se poate compara cu Spania

Adrian Trandafir la 26 Octombrie 2011, ora 16:57
In situatia data.Romania ...NU se poate compara cu Spania.Asa cum Grecia trebuie salvata cu price pret...tot asa o sa fie salvata orice stat care are moneda EURO......plus ca Spania are economie comparativ cu Romania care...nu mai produce NIMIC.
....daca cei din guvernare stiau/vroiau sa gestioneze banii imprumutati pana in acest moment in scopul redresarii economiei si nu in interesul bancilor din zona Euro si cresteau rata de absortie a fonduriloe UE...poate mai aveam vreo sansa.
...in acest moment nu avem decat o singura solutie......sa refuzam recapitalizarea Bancilor straine si sa cerem si restul de bani pe care i-am injectat in acestea pana in acest moment si sa apelam la imprumuturi din afara Europei...gen China,Brazilia,Rusia......nimeni din zona Euro nu este interesat sa sustina alta moneda....din aceasta situatie nimeni nu mai tine cont de regulile jocului ....SCAPA CINE POATE...indiferent care sunt regulile jocului acestea sunt incalcate de cei ce vor sa nu ramana sclavii viitorului
Bolboceanu Alexandru-Claudiu la 27 Octombrie 2011, ora 13:26
subscriu
la 30 Octombrie 2011, ora 08:50
Riscul la care este supusa romania in momentul actual este pe umerii poporului pus cu ajutorul bancii nationale . Dobanzile mari la credite cat si politica monetara a bnr pro UE face un mare deserviciu tarii. Daca vom fi maturi si destul de curajosi sa spunem un NU hotarat adoptarii monedei euro atunci mai avem ceva sanse de scapare . Cat despre capitalizarea bancilor " straine" ( dar mai sant banci 100% romanesti A mai pastrat statul o banca independenta financiar cu capital integral romanesc) cred nici nu poate fi vorba . Pe mine cetatean al romaniei cine ma scapa de faliment?Dupa ce am fost jefuit si stors de bani la credite de catre bancheri acum toi eu sa le intind o mana de ajutor de ce? Poate raspundeti voi la aceste intrebari la care eu nu gasesc raspuns.
Radoi Valentina la 30 Octombrie 2011, ora 20:44
ADRIAN ARE DREPTATE ,ROMANIA NU POATE FI MAI RAU DECAI SPANIA,NOI AVEM UN VIITOR ,AVEM MULTE DE FACUT ,IN SCHIMB IN SPANIA TOTUL ESTE FACUT,NU MAI RAMANE DECAT SARACIE SI RATA SOMAJULUI FOARTE MARE,NIMENI SI NIMIC NU PROMITE SI NU ASIGURA NOI POSTURI DE MUNCA SI PENTRU ASTA SE PROFITA FOARTE MULT,TREBUIE SA ACCEPTI CEEA CE TI SE DA SI FARA COMENTARII

  Inapoi la articolul Atentie! Romania este aproape de Spania la riscul de tara

Setari Cookie-uri