Comentarii pe articolul NOAPTEA SALVARII EURO: Datoria Greciei, redusa cu 100 MLD. Vezi alte decizii


Pacaleala!

Dumitru Simion la 27 Octombrie 2011, ora 10:28
Multi ignoranti cred ca "zona euro a fost salvata".
1. Angajamentele nu vor fi respectate
2. Bancile vor intra in faliment si clientii in panica!
3. Grecii nu vor fi in stare sa-si plateasca datoriile nici macar asa "reduse". Acum au un deficit peste 8%. Cine se va incumeta sa-i mai imprumute?
4. Cine e fraierul sa cotizeze la fondul de 1000 miliarde de euro?
5. Urmeaza la rand Italia, Portugalia, Irlanda, Spania, Franta si multe altele. Lor cine sa le reduca datoria cu 50%?
6. Au castigat timp in ideea ca vor fenta pietele financiare.
Cand se vor lamuri care vor fi consecintele, CRIZA VA MERGE MAI DEPARTE!.
Dumitrache Viorel Adrian la 27 Octombrie 2011, ora 10:39
Sumele respective vor fi trecute pe pierderi, asa incat bancile nu vor mai raporta profit si vor incepe sa iasa la suprafata alte credite neperformante si acordate peste limita prudentialitatii normale, care pana acum au fost umbrite de situatia Greciei. Problema este in alta parte: Tiparirea de bani fara acoperire in produse/servicii. Cine a castigat din aceasta? Actionarii bancilor, care au incasat dividende virtuale, inexistente in fapt, si Board-urile bancilor, care au incasat bonusuri substantiale. In rest, toata lumea pierde, inclusiv beneficiarii creditelor, care au luat cu imprumut sume ce valorau putin si vor trebui sa returneze sume ce inseamna azi mult mai multa valoare adaugata...
Muresan Sorin la 27 Octombrie 2011, ora 11:19
Grecii nu vor da in veci nici un euro cent din datoria ramasa!
la 30 Octombrie 2011, ora 09:29
Din toate comentariile in aceasta sectiune mi se comfirma ca toata aceasta " CRIZA " care de fapt nu este o criza a fost pusa la cale de catre bancheri. Totul se invarteste in jurul cozii si nimeni nu pune punctul pe I . Sau nu avem taria sau curajul de spune raspicat Bancile Nationale ale tarilor sant vinovate de aceste practici nebunesti. De ce aceasta suspiciune ? Deoarece nu in toate tarile UE efectul e acelasi. In tari unde politica monetara a avut ca tinta bunastarea poporului efectele nu sant majore vezi POLONIA. Pe cata vreme in romania tinta BNR a fost ajutarea bancherilor sa se inbogateasca peste puterile poporului . Nu mai spunem ca majoritatea banilor imprumutati de catre romania au ajuns in buzunarele bancherilor externi prin intermediul dobanzi- dividende. Cui ia folosit aceste imprumuturi cu dobanzi mari.

  Inapoi la articolul NOAPTEA SALVARII EURO: Datoria Greciei, redusa cu 100 MLD. Vezi alte decizii

Setari Cookie-uri