Actualitate
Stiri despre Investitii
Stiri din Business
IT & Media
Lifestyle
Wall-Street Special
Calculator salariu net: Introduceți salariul brut pe care îl primiți de la angajator pentru a afla care este suma efectivă care vă intră în cont la finalul lunii. Calculatorul de salariu net dezvoltat de Wall-Street.ro va afișa defalcat principalele taxe și contribuții pe care angajatorul le plătește din salariul brut. După introducerea salariului brut, selectați în câmpul ”industrie” domeniul în care activați pentru afișarea completă a sumei în calculatorul salariului net.
Comentarii pe articolul Cum e posibil ca intr-un restaurant pustiu, aproape de ora inchiderii, sa primesti 10 feluri de mancare in 15 minute?
.....
mi se pare stupid sa te lamentezi ca vrei 15 feluri de mancare proaspata la ora inchiderii, in orice restaurant din lumea asta, cu atat mai mult cu cat stii de la inceput ca nu se poate.
la mcdonalds cred ca gasesti astfel de mancare la orice ora, dar in mod sigur nu se preteaza pt pretentiile unor oameni care fac articole pt wall street si care, de obicei, se duc sa manance la o bodega din lacul tei colt cu barbu vacarescu, nu?
n cel mai fericit caz exista semipreparate care s asambleaza la venirea comenzii,in cel mai rau caz, totul este reincalzit.
Nu mai zic de ciorbe care nu pot fi facute pe loc si in cantitati mici, decat daca sunt de la plic.
Daca am sti ce mancam si cum a fost pregatit, nu am mai manca la restaurant cu siguranta!
Articolul de mai sus confirma impresia lasata de o experienta personala avuta in localul din strada Stefan Mihaileanu, la inceputul lunii Septembrie, cand m-am oprit cu cativa colegi dupa masa de pranz sa bem pentru o cafea si un desert la terasa acestui local. Socul initial a fost cand unul dintre chelneri insista ca desi suntem un grup numeros (aproximativ 10 persoane), solutia unirii meselor pentru a servi un astfel de grup nefiind binevenita, cu toate ca la acel moment terasa era aproape goala. Punand reactia chelnerului pe seama unei indispozitii personale, am comandat ceea ce am dorit, bucurandu-ne de frumoasa zi de septembrie.
Dupa livrarea produselor comandate, la confirmarea faptului ca nu vom comanda nimic din restaurant, chelnerul ne-a transmis ca Sefa nu va fi foarte incantata de acest aspect dat fiind ca regula localului ar fi ca nu se servesc bauturi fara comanda din restaurant si ca va avea probleme din aceasta cauza... Cu siguranta este o exagerare a chelnerului, ne-am zis, cel mai probabil reprezinta o noua metoda de incurajare a clientilor sa consume cat mai mult, metoda germana, evident, terasa avand aspect de terasa, nicidecum de restaurant. Si chiar asa fiind, dat fiind faptul ca e o confuzie la mijloc, vom termina cat mai repede cele comandate si vom elibera mesele.
Socul final si lovitura de gratie a venit cand Sefa a aparut in persoana cu nota de plata pe care ne-a trantit-o efectiv pe masa urland ca ar fi bine sa invatat sa citim, exprimandu-si foarte clar preferinta de a nu ne agrea drept clienti pentru o eventuala data viitoare si finalizand printr-o plecare teatrala in Cayenne-ul personal. Ceea ce s-a si intamplat. Nu a existat o data viitoare si probabil nu va exista. Poate mancarea mediocra n-ar fi fost un mare soc, insa o astfel de abordare depaseste orice imaginatie.
In final, ca sa punem cireasa pe tort sau mai degraba carnatul pe varza, cei de la Louisenhof au decis ceva ce nu poate fi incadrat in meniul german: au decis igienizarea/spalarea tomberoanelor din local pe trotuarul din fata terasei (voi transmite pozele respective D-lui. Butunoiu in cazul in care considera relevant un astfel de update).
Cred ca ar trebui sa fiti mai bine informat inainte de a scrie un asemenea articol in care va aratati lipsa de pregatire. Fuduli si gomosi putem sa fim cu totii, insa in spatele oricarei afaceri exista o echipa care depune eforturi ca sa iasa totul cum trebuie. Si se gaseste cate o persoana ca dumneavoastra sa isi dea cu parerea! Singurul lucru demonstrat aici a fost caracterul frumos pe care il aveti!!
Si o alta parere: http://laceasdeseara.ro/unde-mancam-nemteste/
apreciez impresiile si citesc cu placere articolele ref la restaurantele bucurestene, dar acesta clar a fost scris doar pt a carcoti si a reprosa. astept un articolul si cu loisenhofful celalalt, la care sper sa mearga la o ora normala...
Chiar si primul comentator, Eu, se pare ca nu a inteles nimic din cele scrise.
Chiar am intrat de curiozitate pe acel blog, iar in afara de un singur fel de mancare si un fel de bere, nu am vazut altceva. Daca va inchipuiti ca acesta poate fi interpretat ca un "review", chiar si pozitiv, atunci...
Cat despre tomberoane eu zic sa fi multumita ca se spala si se mentine totul curat ca sa nu stai la masa cu miros de gunoi!
In incheiere as vrea sa adaug faptul ca restaurantul este foarte bunpentru categoria in care se afla si anume de berarie germana, am mancat cu placere de fiecare data si am fost serviti cu amabilitate si la timp. Nu mai dati curs la toate comentariile tendentioase si incercati restaurantele inainte de a le cataloga de pe internet. Eu asa am facut si am avut parte de surprize placute.
Revenind la motivatia de a scrie articolul, tot n-o gasesc si asta si pentru ca eu sunt un pic defect. Atat de defect incat sa nu mai pot sa ma iau de cineva, dupa ce ii trec pragul, tarziu, intr-o seara friguroasa sperand sa-mi dea ceva de mancare.
Ce sa fac, nu m-a facut mama jurnalist...
- Aveti mancare ? - Da ! - De ce ?
- N-aveti mancare? -Nu ! - De ce ?
Cu atat mai putin mi-ar trece prin minte sa bat drumul seara tarziu pana la restaurantul X fara sa sper sa primesc ceva de mancare ci numai ca sa aud raspunsul politically correct:
Cat despre atitudinea chelnerului ce sa zic, ne reprezinta . El s-a suparat pe clientul care i-a furat un plecat mai devreme acasa si l-a facut in felul lui sa simta asta; stimabilul autor s-a simtit vexat ca nu i s-a acordat cuvenitul respect datorat de noi toti dumnezeilor jurnalisti si si-a varsat frustrarile in felul lui, dandu-l la gazeta iar eu, frustrat la randul meu ca n-am usurinta lui de a aborda detasat subiecte la care nu ma pricep, m-am luat gratuit de el!
Revenind la motivatia de a scrie articolul, tot n-o gasesc si asta si pentru ca eu sunt un pic defect. Atat de defect incat sa nu mai pot sa ma iau de cineva, dupa ce ii trec pragul, tarziu, intr-o seara friguroasa sperand sa-mi dea ceva de mancare.
Ce sa fac, nu m-a facut mama jurnalist...
- Aveti mancare ? - Da ! - De ce ?
- N-aveti mancare? -Nu ! - De ce ?
Cu atat mai putin mi-ar trece prin minte sa bat drumul seara tarziu pana la restaurantul X fara sa sper sa primesc ceva de mancare ci numai ca sa aud raspunsul politically correct:
Cat despre atitudinea chelnerului ce sa zic, ne reprezinta . El s-a suparat pe clientul care i-a furat un plecat mai devreme acasa si l-a facut in felul lui sa simta asta; stimabilul autor s-a simtit vexat ca nu i s-a acordat cuvenitul respect datorat de noi toti dumnezeilor jurnalisti si si-a varsat frustrarile in felul lui, dandu-l la gazeta iar eu, frustrat la randul meu ca n-am usurinta lui de a aborda detasat subiecte la care nu ma pricep, m-am luat gratuit de el!
Incredibil de frumos scris articolul. Felicitari pentru "poezia" din el si pentru folosirea atat de frumoasa si melodioasa a limbii romane!
Felicitari!
Inapoi la articolul Cum e posibil ca intr-un restaurant pustiu, aproape de ora inchiderii, sa primesti 10 feluri de mancare in 15 minute?