Comentarii pe articolul Cum a inceput o tanara la 23 de ani propria afacere: Si-a luat inima in dinti si s-a dus direct in China


Antreprenoriatul salveaza Romania

Onea Cristian la 31 Octombrie 2011, ora 14:56
Felictari! De astfel de tineri are nevoie economia Romaniei!
Gigi la 31 Octombrie 2011, ora 15:57
Stimate Onea Cristian,
asemenea tineri care merg la brat prin China cu taticul si fac bisnita cumparand din China ieftin si vanzind in Romania scump DISTRUG Romania.
Antreprenoriat ar fi daca domniosoara ar avea o firma mica care ar produce ceva in Romania cumparand materie prima din Romania, avand angajati din Romania.
Este trist sa vad acest articol incadrat in categoria antreprenori de succes.
Kolaps la 31 Octombrie 2011, ora 16:13
Titlul corect al articolului era "cum a inceput o tanara de 23 de ani afacerea cu banii de la taticu". Dati-mi 20000 de euro si o sa fiu al 2-lea Bill Gates!!!
Fenechiu Marian la 31 Octombrie 2011, ora 20:09
Daca ai fi in stare sa mister Kolaps( denumirea spune totul) sa faci o avere din cei 20.000 sau 200.000 sau 2.000.000 de euro, nu cred ca ar fi o problema sa gasesti acesti bani pentru pornire.....
la 1 Noiembrie 2011, ora 06:43
Succes facut din BISNITA! hmmm.... Din pacate nu am un tatic care sa-mi ofere barem 10000 de euro pentru o afacere de nisa pe care o am si care poate oferi min. 10 locuri de munca + prelucrare de marfuri 100% Romanesti. Nu mai ridicati in slavi bisnitarii, Dati exemple de tineri care produc ceva Made in Romania. Cu ceva timp in urma stateam de vorba cu o familie din Germania, si-mi explicau de ce au o economie de succes, lasand la o parte ca este o tara bogata, ei prefera sa cumpere produse autohtone pentru ca banii sa ramana tot pe teritoriul lor, bani care reintra astfel tot in circuitul economiei germane si nu iau calea Chinei, precum exemplul din articolul prezentat. Jos Bisnita din importuri! Viva exporturile produselor 100% Romanesti!
Aztk la 1 Noiembrie 2011, ora 10:23
Gigi - conform DEX un antreprenor este un "Tip de agent economic reprezentativ in economia de piata care adopta un comportament de esenta activa si novatoare, specific sistemelor economice bazate pe concurenta, risc si initiativa privata." Conform teoriei tale nici Marius Ghenea nu e antreprenor pentru ca a facut Flamingo, care vindea PC-uri fabricate in strainatate.

Kolaps - daca ai o idee de afaceri ca sa devii al 2-lea Bill Gates :))) de ce nu strangi bani de la investitori (vezi Marius Ghenea, mai sus mentionat). Acum stii cum e, nu tot ce zboara se mananca.

Pt amandoi - aveti grija ce papuci sau cizme va cumparati din supermarketuri ca poate contribuiti la afacerea domnisoarei sau taticului!! fugiiiiiiiti!!!!!! :)

Oricum, de apreciat cum exista intotdeauna cineva sa comenteze ca x a dat spaga, y a pornit cu banii de la parinti, z e prieten cu nu stiu ce politician. Romanul vegheste!

  Inapoi la articolul Cum a inceput o tanara la 23 de ani propria afacere: Si-a luat inima in dinti si s-a dus direct in China

Setari Cookie-uri