Comentarii pe articolul Cum e posibil ca intr-un restaurant pustiu, aproape de ora inchiderii, sa primesti 10 feluri de mancare in 15 minute?


Cat de reprezentative sunt evaluarile restaurantelor?

Dragnea Costin la 31 Octombrie 2011, ora 15:47
Personal, gasesc evaluarile si parerile exprimate de D-l Butunoiu in articolele "Un restaurant pe saptamana" informative si placute la citit. Nu stiu daca evaluarile vin din partea unui specialist si cunoscator in ale artei culinare, sau din simpla experienta a "omului de rand" care merge 1 - 2 ori pe saptamana la restaurant. Indiferent care ar fi situatia, daca metoda de evaluare si de acordare a "notelor" este consecventa, fara exceptii, atunci scopul este atins. Motivul pentru care imi pun eu intrebarea "Cat de reprezentative sunt evaluarile restaurantelor?" este urmatorul: Ca si in articolul de astazi, am cititi si alte evaluari anterioare si sunt surprins ca o eveluare negtiva este notata cu 3,2 (din 5) iar una pozitiva cu foarte putin in plus. Eu consider ca 3,2 din 5 este un scor la care m-as gandi sa incerc acel restaurant. Altfel spus este 64% OK! Convertit intr-o nota de la 1 la 10 ar echivala cu un 6+. Treci clasa cu nota asta, chiar daca esti considerat "slabut"! Daca as fi citit articoulu si mi s-ar fi cerut sa notez bazat pe ceea ce era scris in articol, cu indulgenta as fi acordat nota de 1 din 5. Deci, as vrea sa stiu daca ma pot increde in aceste evaluari sau, sunt numai placute la citit.

  Inapoi la articolul Cum e posibil ca intr-un restaurant pustiu, aproape de ora inchiderii, sa primesti 10 feluri de mancare in 15 minute?

Setari Cookie-uri