Comentarii pe articolul Pascu, UPC: In telecom la fiecare 100 de metri se bate un record. Daca nu mergi la sala, pierzi


Halal !... aticol comandat !

la 3 Noiembrie 2011, ora 12:01
Si uite asa,... facem o statistica si se vede clar care articol este comandat si care nu.... Cum oare au crescut performantele in timp ce 36% sunt mirati de aceasta iar nemultumirea depaseste 40 % ?
Bolboceanu Alexandru-Claudiu la 3 Noiembrie 2011, ora 13:30
Pana cand cei de la UPC, nu isi extind reteaua la nivel national pentru furnizare de internet de 60 Mbps si 120 Mbps,si nu liciteaza un pachet care sa transmita meciuri din Liga I de fotbal, vor fi in continuare optiunea a doua a romanilor.
Degeaba ofera ei servicii digitale, ca romanii sunt saraci nu au toti televizoare performante si nici macar nu inteleg beneficiile aceste televiziuni digitale.
Recomand sefilor UPC sa nu mai gandeasca superficiala si sa se ingandeascva iontr-adevar la cerintele pietei romanesti nu la cea globala.
Cosming la 3 Noiembrie 2011, ora 21:29
UPC, asemeni Romtelecom, vine in Romania cu tehnologii vechi si scumpe si conditioneaza furnizarea serviciului de Internet de serviciul de TV.

UPC si Romtelcom ar trebui sa urmeze modelul RCS-RDS si sa ofere servicii cerute de piata si la preturi acceptate de piata.

Pai cum sa platesti 50 RON pentru 20 Mbps/s ?! Cu 30 RON ai 1000 mbps de la RDS! Aa TV,telefonie ?! Nu mersi! Nu am nevoie! Vreau 'net capabil prin fibra optica minim 100 mbps....
Mos la 17 Noiembrie 2011, ora 12:11
@Bolboceanu Alexandru-Claudiu
poate tu nu ai bani pentru Televizor performant, dar oamenii care sunt cunoscatorii stiu calitatea UPC in comparatie cu restul.

@Cosming ce Internet are RDS de 1000 Mbps?
Ce fibra optica?
Romania asta este plina de amatori care cred ca stiu ce inseamna Internetul.

  Inapoi la articolul Pascu, UPC: In telecom la fiecare 100 de metri se bate un record. Daca nu mergi la sala, pierzi

Setari Cookie-uri