Comentarii pe articolul Mihai Chisu isi prezinta programul pentru candidatura in CA-ul SIF Moldova


Prima surpriza placuta

Razvan la 3 Noiembrie 2011, ora 20:57
Ma bucur sa vad ca, in sfarsit, apare un candidat care merita sa fie acolo.
L-am urmarit de-a lungul timpului pe dl. Chisu la emisiunile TV la care a participat si am putut observa ca stapaneste bine acest domeniu.
Sper sa castige si sa fie lasat sa puna in practica tot ceea ce a invatat in toti acesti ani de activitate pe piata de capital.
Felicitari pentru intiativa sa si ii doresc multa bafta!
Muresan Ciprian la 4 Noiembrie 2011, ora 14:57
Intr-adevar ,este salutara prezenta unui broker cu aportul specific , extrem de necesar in cadrul unui fond de anvergura sif. Dar...nu pot sa nu remarc radacinile si modul in care a fost propulsat pe sticla: radacini comune alaturi de Sorin Ovidiu Frenciu de la Brokerul Zilei (oamenii lui Vantu de la Gelsor,fratior cu FNI) promovat cu colegialitate de Frenciu. Faptul ca afost mediatizat nu inseamna ca e si cel mai bun sau mai potrivit.Ar fi util ca toti candidatii sa accepte o masa rotunda, televizata, de cel putin 2ore, in care fiecare sa-si prezinte CV-ul si planul de bataie. Doar asa actionarii isi pot forma o opinie cat de cat in cunostinta de cauza si doar asa valoarea va avea okazia sa se exprime. Nu neaparat doar sustinatorii deja avuti de fiecare conteaza. Marea masa a celorlalti mici investitori vor putea sa faca diferenta doar daca ii vor cunoaste pe candidati.
Socol Marian la 13 Noiembrie 2011, ora 11:12
Da, un punct slab al dlui Chisu este...originea "profesionala" a domniei sale. Sper totusi ca in acesti ani a putut sa se debaraseze de masinatiunile si excrocheriile impuse de un personaj atat de malefic cum este acest Vantu. Ar fi de dorit cred ca dl Chisu sa justifice putin aceasta legatura cu Vantu precum si "stadiul" actual al acestei legaturi. Pentru mine ar fi suficient ca sa-l votez pentru ca de calitatile profesionale nu ma indoiesc, ramane un mic semn de intrebare cu privire la moralitatea profesionala a domniei sale vis-a-vis de apropierea de metodele lui Vantu. Le mai continuam, sau nu? Un raspuns in acest sens ar fi de dorit.
Cu stima,
Marian Socol

  Inapoi la articolul Mihai Chisu isi prezinta programul pentru candidatura in CA-ul SIF Moldova

Setari Cookie-uri