Comentarii pe articolul SECHESTRU LA NOKIA: Fiscul a pus ochii pe datorii de 10 MIL. $


Rusinos

la 11 Noiembrie 2011, ora 11:19
Daca nu plecau mai erau penalizati?
Un control inceput in 2009 si terminat in 2011? Ce vor zice cei care vor veni in locul lor? Nici o secunda nu cred in palavrageala fiscului ci mai degraba in mitocania romaneasca, "sa mai luam si noi cate ceva la spartul targului"
Bakos Simona la 11 Noiembrie 2011, ora 11:53
cum este posibil ca un control din 2009 sa fie finalizat in 2011?. Taxele vamale nu se platesc la intrarea marfii in tara?Probabil se doreste de catre cineva sus pus birourile si halele sechestrate si probabil le va lua pe un pret de nimic de la FISC.
Lemnaru Mircea la 11 Noiembrie 2011, ora 13:11
Mie m-i se pare normal ce au facut , fiscul spune clar in declaratie , am pus sechestru pentru ca si-au prezentat intentia de a pleca si decat sa umble dupa ei sa isi recupereze datoriile , le iau acuma.

Nu inteleg de ce t-i se pare deplasat ce au facut ... pana acuma i-a mai pasuit , de asta a lasat controlul mai lejer probabil ca oricum nokia lasa zeci si zeci de milioane la buget , acuma ca pleaca ii normal sa colecteze tot ce ii datoreaza.

Mie imi pare rau inca odata ca au fost tantalai si nu le-au pus conditii contractuale ca in caz ca pleaca sa ii arda bine la buzunar , nu face cine ce vrea aici , trebuie sa ai si responsabilitate si protectie sociala cat de cat , in zona jucu unde erau 2 sate si la 30 km de cluj o aparut un animal cu 2000+ de locuri de munca , din care 1000 adusi din alte zone , o gramada de investitii conexe la fabrica au fost facute si din partea oamenilor din zona si din partea statului , cine ii protejeaza pe astia acuma , cine ii protejeaza pe aia 1000 de oameni ... cineva trebuia sa se gandeasca si la astia cand au semnat contractul

  Inapoi la articolul SECHESTRU LA NOKIA: Fiscul a pus ochii pe datorii de 10 MIL. $

Setari Cookie-uri