Comentarii pe articolul Vacanta in Marele Canion: Este o experienta fabuloasa, pare de pe alta planeta!


Nu e chiar asa

P Razvan la 12 Noiembrie 2011, ora 20:26
Marele canion nu e in sud, ca e in vest. Mancare nu prea gasesti pe acolo, decat cateva "fast foods". Am fost acolo inainte de a face platforma transparenta deasupra canionului, poate cand voi avea timp voi merge sa o vad.

Normal vizitarea canionului e de o zi, nu e nimic in jurul lui (hoteluri atractii, etc) fiind proprietatea triburilor indiene care inca sunt in lumea a treia. E cam la 5-6 ore de condus de la Las Vegas. In drum e si Hoover Dam, un fel de Vidraru american, mai mare.

Probabil cei impatimiti de "hiking" vor gasi interesant sa se plimbe in jur, natura e destul de salbatica.

Plimbarea cu elicopterul de asemenea pare un lucru interesant.
Sorin E la 16 Noiembrie 2011, ora 13:24
Depinde pe ce parte a Canionului ai fost. Pe South Rim sunt o gramada de heteluri si lodge unde gasesti si altceva in afara de "fast food", bani sa ai, desi America e incomparabil mai ieftina decat Europa. Iar triburile de indieni (de fapt nativii americani, ca asa se considera) nu sunt chiar de lumea a treia. Vizitarea e de o zi daca te duci pana la marginea prapastiei, faci 2 poze, mananci un fast food si pleci. Daca vrei sa te bucuri de excursie, cred ca poti sa stai linistit cateva zile, sa cobori cu "mules" (john or molly) in canion, sa te urci in autobuzele alea cu remorca si sa vizitezi cele cateva puncte de interes (de la Hermit's Rest pana la Desert View) sau sa dai o tura pana la Skywalk.
Dar daca esti baiat de oras si iti plac mai mult cluburile si barurile, nu prea le gasesti in Canion.

  Inapoi la articolul Vacanta in Marele Canion: Este o experienta fabuloasa, pare de pe alta planeta!

Setari Cookie-uri