Comentarii pe articolul Vintu si Liviu Luca, ELIBERATI. Cum comentati?


eliberarea lui vintu si luca

la 14 Noiembrie 2011, ora 19:46
da cei care fura mult si ainselat o tara intreaga sunt liberi iar cine fura o gaina sau un sac de cartofi le da cel putin 2-3 ani
Ardass Puscas la 14 Noiembrie 2011, ora 19:55
totul e o mascarada,sant facuti din acelasi aluat,tara nimanui,parf in ochi ,
la 14 Noiembrie 2011, ora 19:56
am inteles abia acum e arestat si eliberat dupa cum bate VANTU
Pruteanu Marian-Gelu la 14 Noiembrie 2011, ora 20:11
Normal ca sunt liberi....As fi fost surprins sa aud ca fac "PARNAIE"
La banii lor e logic ,in Romania ,sa fie liberi ...
la 14 Noiembrie 2011, ora 20:52
de 20 de ani ne jucam in justitie de-a baba -oarba, sau uite puscaria nu e puscaria.Pai si in cazu vintu, luca , petcu etc daca sint gasiti vinovati si s-a probat vinovatia la zdup cu ei. Dar vad ca banu si puterea fac legea si dreptatea in tara asta. Sa mai avem oare incredere in justitia romina, intreb si eu ca un novice din acest amarit, umilit si fraierit popor prea mult rabdator.
Valentin Negraia la 14 Noiembrie 2011, ora 21:00
CAPO DI TUTTI CAPI, niciodata, nu poate primi o condamnare.Nu are nimeni puterea materiala sustinuta de o coloana verticala ,aici in Romania, sa-l condamne definitv pe acest rar exemplar , care combina in mod uluitor inteligenta cu frauda, asasinatul, rapiri, sechestrari si tot arsenalul unui terorist. Probabil ca (orice nas isi are nasul) va muri la o comanda de afara.
Cred , imi place sa cred , ca va muri singur si sarac. Ca un caine s-a comportat, ca un caine va muri. SINGUR si SARAC. Singurele lucruri de care ii este frica si care il vor dobora.
Valentin Negraia la 14 Noiembrie 2011, ora 21:10
Este interesant ce se va intampla cu Luca. Acum nimic. Are body-guarzi multi , platiti din banii petrolistilor cu palmele crapate , negre si imbibate de titei
Dar va mai aduceti aminte de personajul din nuvela lui COSTACHE NEGRUZZI? Sper ca cei "prosti" , dar prea multi , pe care i-a inselat, sa-l gaseasca si sa ii ofere aceeasi soarta. .
la 14 Noiembrie 2011, ora 21:18
Trebuie sa ne lase pe toti in fundul gol, si nici atunci onorabila justitie nu-l va atinge pe Satan.
Butura Adrian la 14 Noiembrie 2011, ora 21:22
Imi dau seama ca sunt un timpit!
Exact ca majoritatea celor care citesc aceste randuri.
E un fel de Carnaval national, la care participa justitia, si de care ma indoiesc ca-si face treaba. E un fel de Alba Neagra.
Incepe sa-mi para rau de natie si implicit , de mine ca apartin acestui neam.
In rest , nu mai am cuvinte.
De oicei se spune despre asemenea oameni....GUNOAIE!!!!
Mihalache Maria la 14 Noiembrie 2011, ora 21:26
Aceasta eliberare urmeaza sablonul cu care ne-am obisnuit deja! Ma intreb: de ce i-au mai arestat? Daca as fi pariat pe o eliberare , as fi castigat pariul!!! Oare justitia este chiar atat de incompetenta? De ce atata circ? Pe cine vor sa prosteasca? Este foarte limpede ca toti acestia din lotul Vintu au delapidat Petrom Service in mod constient si calculat, mai ales ca avem antecedentul FNI si totusi nu pot fi dovediti? Fura atat de inteligent incat nu-i poate dovedi? Eu cred ca aceasta justitie cladita pe coruptie NU VREA sa le dovedeasca vinovatia. Presupun ca aceasta caracatita este extinsa pana la cele mai inalte structuri si conform proverbului "o mana spala pe alta". Din acest motiv nu se doreste a fi dovedita vinovatia. Ar insemna sa dispara in intregime tot sistemul. Sa le fie rusine ca se joaca de-a arestul si eliberatul, asta arata incaodata cat de neputinciosi si manjiti sunt!!!
Casian Dan la 14 Noiembrie 2011, ora 21:28
mafia romanesca, asta este!
Casian Dan la 14 Noiembrie 2011, ora 21:28
mafia romanesca, asta este!
Popescu Alexandru la 14 Noiembrie 2011, ora 21:28
E ceva "normal" pentru Romania, nu am vazut pana in prezent niciunul din marii hoti care au jefuit tara sa i se fi confiscat averea nemasurata ,fabricata in doi - trei ani; trebuie, nu-i asa, sa avem si noi miliardarii nostri ....
Balan Eugen la 14 Noiembrie 2011, ora 21:36
oare ce monti avem in justitie?
Ganciu Iulia la 14 Noiembrie 2011, ora 22:03
oameni ca acestia sunt si vor fi mereu..in toata lumea...conteaza cum ne vom creste copiii....ei poate vor schimba ceva...in tarisoara asta.
la 14 Noiembrie 2011, ora 22:49
...pina cind?..doar vorbe goale...
Egeto Andras la 14 Noiembrie 2011, ora 23:08
Ce se intamla momentan in tara asta,este ca un serial de televiziune...Tanar si nelinistit...care nu se termina niciodata...in aceeasi situatie este si poporul asta nenorocit de clasa politica romaneasca care ne pacaleste la nesfarsit.
Marea greseala sa facut in acel blestemat decembrie 1989,cand cineva a strigat fara violenta,atunci aceea persoana trebuia pus in colt ca un copil prost...si trebuia urmat cursul firesc al unei revolitii...curatenie generala fara exceptii...ca la o revolutie adevarata cand se elimina definitiv dusmanii.Dusmanii de atunci sunt conducatorii nostrii de astazi.Asta este marea pacaleala.Sa nu credeti ca Vantu este singur,a facut totul de capul lui...este o intreaga armata de delapidori care propulseaza in fata cate un Vantu...unii pica altii se ridica in locul lui...din nou...din nou...din nou...la nesfarsit.....
Chirculescu Ilie la 15 Noiembrie 2011, ora 08:02
Justibiabili romani inregimentati cu mic si mare in "garda de onoare" a mafiotilor si interlopilor.
Pana nu vor raspunde personal pentru hotararile....injuste date, nu va fi dreptate in tara asta.
Justitia sta la baza situatiei dezastruase din Romania, din cauza lacomii lor si nepedepsirii judecatorilor care dau sentinte strambe
Popescu Dorina la 15 Noiembrie 2011, ora 08:12
Toata lumea a fost de acord ca pentru infaptuirea actului de justitie in acord cu legislatia statului si cu morala crestina de care se face atata parada, magistratii trebuie platiti bine. Li s-au stabilit salarii la care muritorii de rand nici nu indraznesc sa viseze si, la ce bun? Vantu, Luca zburda in libertate, in timp ce un biet nevoias, care a furat o paine ca sa-si ostoiasca foamea, zace dupa gratii......
la 15 Noiembrie 2011, ora 08:18
Si justitia suprema de la noi este la cheremul lui Vantul, are prea multi politicieni la mana el canta politicul si justitia danseaza. Toti ii ling picioarele daca le cere,e diabolic, are o minte bonlava la fel ca si piciorul. Ar trebui impuscat nu arestat acest animal turbat
Stana Constantin la 15 Noiembrie 2011, ora 09:23
Este ceva normal la noi in tara din pacate ,cate persoane cu bani care au facut avere peste noapte sant inchise ? Justitia la noi este complet oarba .
Stoian Marius la 15 Noiembrie 2011, ora 09:42
Justitia din Romania functioneaza pe baza probelor administrate. De altfel, in infractiunile economice, foarte rar suspectii sunt privati de libertate pina la sentinta. Ce ar indrepta situatia ar fi ca procuratura sa instituie un regim de supraveghere draconic al suspectilor, iar o eventuala interventie a acestora in mersul justitiei sa fie folosit impotriva lor. Si daca sunt vinovati de evaporarea sumelor despre care se face vorbire, atunci ar trebui dezbracati de tot ceea ce au (ei si neamurile lor - pina la a saptea spita...) si bagati la zdup pina mor.
Mihailovici Rosemarie la 15 Noiembrie 2011, ora 11:56
Sunt dezolata de hotararea Curtii de Apel Bucuresti. Este vadit ca acest individ ii are pe toti la mana iar justitia se face la comanda.... Amaratii sunt judecati in stare de arest ce depaseste de multe ori durata rezonabila... iar infractorii cu multe zerouri in conturi sunt liberi... Este dezastruos pentru imaginea justitiei...!
Buzaru Ana la 15 Noiembrie 2011, ora 12:04
Au fost eliberati pentru a evita pornirea unor furtuni
Savulescu George la 15 Noiembrie 2011, ora 12:05
De acord cu primii comentatori .
O justitie usor de influentat cu argumente subtiri , sau o justitie care inca bajbaie
Sper ca nu si corupta ca acum cativa ani .
Sau mai stii .

  Inapoi la articolul Vintu si Liviu Luca, ELIBERATI. Cum comentati?

Setari Cookie-uri