Comentarii pe articolul Vintu si Liviu Luca, ELIBERATI. Cum comentati?


Este incredibil ! Dar este real !

Gheorghe-Dorin Haja la 14 Noiembrie 2011, ora 22:02
Nu stiu de ce ,foarte pe scurt,ma asteptam la asta. Un judecator isi face datoria sau cel putin are intentia asta , dupa care vine urmatorul judecator ,care,intr-un fel sau altul , ne aduce inapoi la loc comanda......... Pacat , nimic nu ne mai salveaza ! Orice este posibil. S O V este ca o tumoare canceroasa ! Oricat ai incerca sa o extirpi se reface la loc.
P.S. Singura reusita a justitiei ultimilor 10 ani este senatorul Cata Voicu care a fost bagat si inca este tot acolo. Si cand ma gandesc ca el (C.Voicu) ar fi ajuns ministru de interne daca Prostanacu iesea prezident.... Doamne ,cati ar mai trebui sa i se alature.......
la 15 Noiembrie 2011, ora 14:43
Nu Vantu-i de vina eu platesc DNA -ul. asta ma inetereseaza si nu vreau sa-i mai platesc pentru ca nu au rezultate. S-a redus nr. de. personal dintre bugetari, corect si mai trebuie redus iarasi corect, dar atunci trebuie inceput cu DNA - ul. si desfiintat pentru ca n-a reusit de la infiintare si pana azi sa prinda nici un peste si atunci de ce il platim ? Cum isi justifica existenta ? Si sunt platiti bine, daca tot trebuie aruncati banii dati-i la cainii vagabonzi sau la puscariasi,ca oricum ei sunt inaintea copiilor si a oamenilor saraci si muritori de foame pentru guvernantiii nostri. Asa sa le ajute Dumnezeu !

  Inapoi la articolul Vintu si Liviu Luca, ELIBERATI. Cum comentati?

Setari Cookie-uri